Kibris Gazetesi
ARŞIV


EN ÇOK OKUNANLAR
Eroğlu, parti meclisini de silme kazandı
Hükümet yazı görmez
5 AIDS vakası var
2009 da kurak
Pakistan'dan yatırım girişimi
Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Üroloji Servisi'nde bir ilk daha
Vadili Belediye Başkanı, savcılığa şikayet edildi

YORUMLANANLAR
Hiçbir şeyin değişmediğinin göstergesi [1]
Eroğlu, parti meclisini de silme kazandı [1]
Hükümet yazı görmez [2]
Geri döndü [6]
Gönyeli emaneti geri aldı: 0-2 [1]
ZEYTİNYAĞLI İNGİNAR [1]
Çağın vebası AIDS [1]
Hatay [1]
12 yaşında, cinsel ilişkisi cep telefonuna kaydedilip tehdit edilen çocukları tedavi ediyorum [3]
BKP'den bir heyet Brüksel'e gidiyor [1]
Ambargolular Grubu'ndan kanlı haritaya tepki [1]
Maraş'a dönüş, hemen şimdi [5]
KKTC var olmaya devam edecek [2]
KTÖS:Nüfus akışından dolayı okullarda olumsuzluklar yaşanıyor [1]
Tam teşekküllü müzakereyi gerçek anlamda yürütmüyor [1]
Cumhurbaşkanına internette hakaret eden gençler tutuklandı [12]
Ölümlü trafik kazası sanığına 3 ay hapislik [5]
Sporun ruhu öldü! [6]
Keklik ve turaç avı yasaklandı [5]
Güneye 6 milyon euroluk ihracat [1]



4 ay hırsızlıktan arandı adaya girerken yakalandı
Gazimağusa'da ve DAÜ Alfam Yurtları'nda mayıs ayında meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlısı olarak aranan genç, önceki gün KKTC'ye giriş yaparken yakalandı
   Perşembe 08:28
   9 Ekim 2008
Yorum Yaz        Yazdır        Arkadaşına Gönder

Sedef BOŞNAK

 

   Gazimağusa'da Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kampusu içerisindeki Alfam Yurtları'ndaki penceresi açık bir odaya girerek, iki bin 800 YTL değerindeki diz üstü bilgisayar ve çeşitli markalarda 3 cep telefonu sirkat ettiği gerekçesiyle yaklaşık 4 aydır polis tarafından aranan Emrah Kırbaç isimli genç, önceki gün KKTC'ye giriş yaparken yakalandı ve dün, Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkartılarak aleyhine 3 gün tutukluluk emri alındı.

   17 Mayıs 2008'de Alfam Yurtları'ndaki Sadık Bilge Atalay'a ait odanın açık penceresinden içeriye girerek hırsızlık yaptığı sanılan Emrah Kırbaç, ayni tarihte yurt dışına çıktı. Emrah Kırbaç isimli genç, 7 Ekim 2008 tarihinde Kuzey Kıbrıs'a giriş yaptı ve polis tarafından yakalandı.

   Ayrıca, aynı bölgede penceresi açık ikametgâhlara girilerek faili meçhul birçok hırsızlık olayı da yaşanıldığına dikkat çekildi.

   İddia Makamı adına Savcı Yardımcısı Ahmet Özlemler, mahkemede, Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği'nde görev yapan ve meselenin tahkikat sorumlusu olan polis memuru Celil Gülyaprak'ı yeminli şahadete çağırdı.

   Polis memuru Celil Gülyaprak, 17 Mayıs 2008'de, Gazimağusa'da sakin Sadık Bilge Atalay'a ait DAÜ kampusu içerisinde Alfam Yurtları'ndaki açık oda penceresinden içeriye giren meçhul şahıs ya da şahısların, 2 bin 800 YTL değerinde dizüstü bilgisayarı ve çeşitli markalarda cep telefonunu sirkat ettiğini söyledi.

   Celil Gülyaprak, konuyla ilgili TELSİM VE KKTCEL'den yapılan soruşturma sonucunda meseleyle ilgili olduğuna inanılan zanlı Emrah Kırbaç'ın tespit edildiğini belirtti ve zanlının aynı gün yurt dışına çıkış yaptığını öğrendiklerini kaydetti.

   Zanlı Emrah Kırbaç'ın aranan şahıs ilan edildiğini anlatan Celil Gülyaprak, zanlının 7 Ekim 2008'de KKTC'ye giriş yapar yapmaz polis tarafından tutuklandığını anlattı.

   Gülyaprak, zanlının bölgede ikamet ettiğini ve aynı metotla benzeri birçok suç işlendiğine dikkat çekti ve çalınan emareleri henüz bulamadıklarını söyledi.

   Celil Gülyaprak, zanlının polise bir takım bilgiler verdiğini ancak yaptıkları araştırmada verilen tüm bilgilerin doğru olmadığını tespit ettiklerini kaydettikten sonra, soruşturmasını salimen yürütebilmesi için mahkemeden 3 gün tutukluluk emri talep etti.

  

"Okula gitmem gerek"

 

   Zanlı Emrah Kırbaç, yargıcın söz vermesi üzerine, meseleyle alakası olmadığını iddia etti ve "Telefonu okul içerisinde satış yapan bir yerden aldım. Sürekli alışveriş yaptığım için evrak alma gereği duymadım. Tüm suçlamaları reddederim. Öğrenciyim, okula gitmem gerek" dedi.

   Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Pınar Beyoğlu, huzurunda görüşülen duruşmada zanlının serbest kalması halinde bulunacak emarelere etki etme olasılığının yüksek olduğunu belirterek, meselenin selameti açısından zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diğer İç Haberler haberleri
01 Aralık 2008, Pazartesi   07:15   2009 da kurak
01 Aralık 2008, Pazartesi   07:12   Pakistan'dan yatırım girişimi
01 Aralık 2008, Pazartesi   07:12   Hükümet yazı görmez
01 Aralık 2008, Pazartesi   07:07   Eroğlu, parti meclisini de silme kazandı
01 Aralık 2008, Pazartesi   07:05   Atçılıkta önemli işbirliği
01 Aralık 2008, Pazartesi   07:04   Üniversiteliler, Boğaz Piknik Alanı'nı temizledi
01 Aralık 2008, Pazartesi   07:03   Atılan çöpler hepimizi etkiliyor
01 Aralık 2008, Pazartesi   07:03   Dumansız hayat için Hamitköy çemberinde eylem
01 Aralık 2008, Pazartesi   07:02   Hiçbir şeyin değişmediğinin göstergesi
01 Aralık 2008, Pazartesi   07:01   Vadili Belediye Başkanı, savcılığa şikayet edildi
   753 defa okundu Yorum Yaz        Yazdır        Arkadaşına Gönder

Yorum Sayısı:   1
  Ayla Beyhan         - Magosa 10 Ekim 2008, Cuma 10:51 
Yorum yazmam.Hemen irkcilik damgasini vurlar anliniza.


DÖVİZ KURLARI : .
DÖVİZ CINSI ALIŞ SATIŞ
1 DOLAR 1.5624 1.5699
1 STERLİN 2.3989 2.4114
1 EURO 2.0039 2.0136



YAZARLAR : .

Başaran Düzgün

YURT SEVGİSİ

Ali Baturay

GÜLÜN DİKENİ FAZLA BATARSA!

Hasan Hastürer

Derviş Eroğlu, ateşten gömlek giydi...

Mustafa Doğrusöz

Kırmızı çizgili yıllar(53)...

Akay Cemal

UBP'de bundan sonrası...

Ahmet Tolgay

DERVİŞ BEY'İN DÖNÜŞÜ...

Bilbay Eminoğlu

Kanlı Dere 90 yıl önce bir aktı, bir aktı ...

Omaç BAŞAT

Lige merhaba

Hüseyin EKMEKÇİ

Demokrasi sınavı ve UBP

Dilek ÇETEREİSİ

Meclisten Notlar (25/11/08)

Aysu Basri

BU KADARINA DA PES ARTIK!!!

Emin AKKOR

Karşı duruşun sebebi, güvensizlik

Uzm. Mine Çağlar

Akciğer kanseri

Dr. İsmail KEMAL

Terör, Tac Mahal, Hindistan

Oğuz Metiner

Hac ve kurbanın mahiyeti

Harid Fedai

Sefâlet!





© 2003 - 2006 Kibris Gazetesı
Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak belirtilmeden yayınlanamaz.
Haber Merkezi: info@kibrisgazetesi.com
Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Kibris Gazetesı harici linklerin sorumluluğunu almaz.
Last Digital
eNewspaper Automation Software
Technology by:
                     
Dışarıya link Last Digital