|
Hentbol Federasyonu'nun İskele Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirdiği 40. İskele Festivali etkinlikleri çerçevesindeki 2. İskele Plaj Hentbol Turnuvası'nın ilk günü sona erdi. Yaklaşık 300 sporcunun mücadele ettiği turnuvada şampiyonlar bugün belli olacak
Ahmet OGAN
KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen sezonun ilk plaj hentbolu turnuvası İskele'de başladı. 40. İskele Festivali etkinlikleri çerçevesinde İskele Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen 2. İskele Plaj Hentbolu Turnuvası'nda 31 takım katıldı.
İskele Belediyesi Halk Plajı'nda gerçekleştirilen turnuvada yaklaşık 300 sporcu mücadele veriyor. İlk gününde 27 maçın oynandığı turnuvada yıldız kızlar ve yıldız erkekler, büyük bayanlar ve büyük erkekler olmak üzere 4 ayrı kategoride mücadele veriliyor.
Bugün oynanacak olan finallere kalabilmek için büyük mücadele ortaya koyan takımlara çeşitli sürprizler de yapıldı. Planör ve paraşütlerle hediyelerin dağıtıldığı 2. İskele Plaj Hentbolu Turnuvası'nda büyük erkekler 4 grupta, büyük bayanlar 2 grupta, yıldız erkekler 2 grupta, yıldız bayanlar ise tek grupta mücadele ettiler.
Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımların finallerde mücadele etme hakkına sahip olacağı turnuvada Güney Kıbrıs'tan da 4 oyuncu mücadele ediyor.
Mesai sabah başlıyor
Yaklaşık 300 sporcunun mücadele ettiği 2. İskele Plaj Hentbolu Turnuvası'nda bugün de maçlar 09.00'da başlayacak. Gruplarda dün tamamlanamayan karşılaşmaların bugün oynanacağı turnuvada öğlen itibarı ile final maçlarına geçilecek.
İskele Belediyesi sponsorluğunda sporculara sunulan çeşitli aktivitelerle oyun oynarken eğlenen de hentbol severler turnuva boyunca müzik ve sunucu Hüseyin Kral ile coşuyor.
Turnuvada mücadele eden sporcular veya turnuvaya katılmak isteyen taraftarlar dün olduğu gibi bugün de federasyon önünden sabah saat 08.00'da kalkacak olan otobüs ile ulaşımlarını sağlayabilecek. |