Kibris Gazetesi
ARŞIV


EN ÇOK OKUNANLAR
Skandalda ikinci perde
Önce araca sonra demir kapıya vurdu
İki çocuğuyla sokağa atıldı
Ayri, Girne'de başka kızları da telefonla arayıp rahatsız etti
Avcılardan ağaç katliamı
Bizim Parti, ÖRP'ye katıldı
Tam uyum

YORUMLANANLAR
Okan Ersan, Almanları büyüledi [1]
Bizim Parti, ÖRP'ye katıldı [1]
Skandalda ikinci perde [16]
Avcılardan ağaç katliamı [2]
Tolga'dan bateri şov [1]
Tek suçlu olarak okul idarelerinin gösterilmesi doğru değil [1]
Sevgilisinin boğazını kesti, 6 yıl hapse gitti [2]
Yüz yüze çarpışıp,kaldırıma çıktılar [1]
13. maaş devam edecek, ikramiyelerden vergi yok [4]
Defalarca takla attı, sürücü hafif yaralandı [3]
AİHM'de kayıplar davası görüşüldü [1]
Gece kulübünden kadınları baba yollamış [33]
Gazimağusa'da uyuşturucu operasyonu: 6'sı öğrenci 7 tutuklu [4]
Rusya Rum'a teslim [1]
Yusuf Erol, bugün toprağa verilecek [5]
Lefkoşa'da bıçaklı kavga [1]
Kim olursa olsun, izinsiz inşaatları mühürleyeceğiz [1]
"Bally" belası [1]
Yusuf Erol kurtarılamadı [1]
Girne'de uyuşturucu operasyonu [1]



Bağcıl'ın yolu açık olsun

Can İPCİOĞLU

Yazarın tüm yazılarını görüntüle
   15 Ocak 2007, Pazartesi Yorum Yaz        Yazdır        Arkadaşına Gönder

Geçtiğimiz hafta oynadığı Yeniboğaziçi karşılaşmasını farklı bir şekilde kaybeden Gönyeli ile Yenicami'ye sahasında puan veren Bostancı Bağcıl arasındaki karşılaşmada, konuk Bağcıl kendisi için oldukça anlamlı bir galibiyet alarak devreyi moralli kapattı.

Evsahibi konumundaki Gönyeli, geçen haftaki olumsuz futbolunu ve aldığı sonucu bu hafta taraftarlarına unutturmayı beklerken tam aksi oldu ve oynadığı kötü futbolun karşılığı olan mağlubiyeti tadarak devreyi hiç beklemediği bir yerde, beşinci sırada bitirmiş oldu. İlk yarıda oynadığı 13 karşılaşmada galip geldiği maçlar da dahil olmak üzere iyi bir futbol sergileyemeyen, oynadığı futbolla eleştirilen Gönyeli'nin dünkü karşılaşmada da aynı futbol stilini sürdürmesi niçin eleştirildiğinin en önemli ve doğru kanıtıydı.

Flaş transferler yaparak parolasını şampiyonluk olarak belirleyen kırmızı-beyazlılar, gol atmakta oldukça zorlanıyorlar. Dünkü karşılaşmada da Hüseyin Kayalılar ve Kemal Uçaner iki pozisyonda hakemden penaltı kararı bekleyerek Gönyeli'nin ancak penaltı kazanırsa gol atacağını tribünlerdeki bizlere açık bir şekilde hissettirdiler. Oysa bu iki oyuncu ve diğerleri takımlarını şampiyon yapabilmek için transfer edilmişlerdir. Kırmızı-beyazlıların galip gelebilmesi için penaltı beklentisi içerisinde olmaması gerekiyor. Futbolcular biz yıldız futbolcularız ama bu takımı şampiyon yapabilecek gücümüz yok. Bu yıldız topluluğuna takviye yapın mesajı yöneticilerine herhalde vermişlerdir. Gönyeli'nin arada transfer yapacağına inanıyorum. Kendisini yıldız zanneden bazı oyuncular da artık sorumluluklarını bilmelidir. Benim bu hafta itibariyle de şampiyonluktaki birinci favorim Gönyeli'dir. Gönyeli'de Erdinç ve Tolgahan'ın yokluğu kesinlikle hissedilmiştir. Sezon başından beri eleştirilen Kemal Uçaner için maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha içerisinde yaptıkları konusunda yorum yapmak istemiyorum. Onunla ilgili başka arkadaşlarım yeteri kadar acımasızca eleştiri yapacaktır zaten. Ona yorumumda ancak bu kadar yer verebilirim.

Bostancı Bağcıl'a gelince sahanın yıldızı Vasilev'di. Beş kez gol pozisyonuna giren, çok isabetli paslar veren Bulgar oyuncu 90+'da attığı golle güzel futbolunu golle noktaladı ve takımının üç puan almasına neden oldu. Fatih'i yedek soyundurarak takıma ne kadar güvendiğini gösteren Ahmet Soğukpınar hocayı da tebrik etmek gerekiyor. Saha kenarında 90 dakika boyunca ayakta oyunu iyi okuyabilen, oyuncu değişikliklerini zamanında ve yerinde yapan bir teknik adam olarak ülkemizin iyi bir antrenör kazandığına inanıyorum. Bağcıl her geçen hafta oynadığı futbolla Birinci Lig'e layık bir takım olduğunu gösterdi. İkinci yarıda da Bostancı ekibinin yolunun açık olacağına inanıyorum. Bağcıl'ın arada takıma yapacağı takviyelerle şampiyonluk hedefleyeceğini hisseder gibiyim. Kendilerinin yönetimi, futbolcuları disiplinden taviz vermedikleri süre içerisinde güzel günlerin beklediği bir gerçek. Hepsini kutluyorum.

   2013 defa okundu Yorum Yaz        Yazdır        Arkadaşına Gönder

Yazarın son 10 yazısı Yazarın tüm yazılarını görüntüle
17 Kasım 2008, Pazartesi   Şimdi liderlik stresi
15 Kasım 2008, Cumartesi   Küsbeci'ye saygı
10 Kasım 2008, Pazartesi   Altın gol, "Altın çocuk"tan
09 Kasım 2008, Pazar   Bir gol için iki şans
03 Kasım 2008, Pazartesi   İstikrar ve inanç
02 Kasım 2008, Pazar   Atamayana atarlar
27 Ekim 2008, Pazartesi   Kazanmak için inanmalı
26 Ekim 2008, Pazar   Son dakika golü
20 Ekim 2008, Pazartesi   Binatlı iyi yolda
19 Ekim 2008, Pazar   Türkmenköy umutlu başladı


Yorum Sayısı:   2
   erdinc         - londra 07 Şubat 2007, Çarşamba 18:04 
Can bey,birlikte diger okuyuculari da yorumlari ile katilmalari icin davet edebilir miyiz?
  erdinc         - londra 18 Ocak 2007, Perşembe 19:55 
ligimiz bu sene cok heyecanli gececege benziyor.gonlumden laptanin veye bagcil sampiyonlugu geciyor,bu takimlarimizin taraftarlari bunu hak ediyor.taraftarlari takimlarini yanliz birakmiyor.bol sanslar.


DÖVİZ KURLARI : .
DÖVİZ CINSI ALIŞ SATIŞ
1 DOLAR 1.6944 1.7064
1 STERLİN 2.5170 2.5358
1 EURO 2.1221 2.1370







© 2003 - 2006 Kibris Gazetesı
Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak belirtilmeden yayınlanamaz.
Haber Merkezi: info@kibrisgazetesi.com
Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Kibris Gazetesı harici linklerin sorumluluğunu almaz.
Last Digital
eNewspaper Automation Software
Technology by:
                     
Dışarıya link Last Digital