Kibris Gazetesi
ARŞIV


EN ÇOK OKUNANLAR
"Genç kız sebep oldu 6 erkek darp etti"
Umut ve inançla başlıyorlar
Cumhurbaşkanı Talat bugün, Soyer ve Ertuğruloğlu yarın KIBRIS TV'de
Tuğçe'den havalandıran pozlar
MTG ve Çetinkaya tam gaz
Sveta Eremen'in yükselişi
Bağcıl'dan Paluze Gecesi
Dagi markası Girne'de
Kaymaklı'da Ankara havası
Sokaklar hareketlendi
Ozanköy harıl harıl çalışıyor
Çetinkaya'nın Malpas kampı devam ediyor
Motorlar 13-14 Eylül'de ısınacak
Turnuvada KIBRIS gecesi
Rum Meclisi Hukuk Komitesi endişeli
Dipkarpaz'daki şenlikte sıra, fotoğraf, haber ve görüntüde

YORUMLANANLAR
Panayotis Necati'ye 2 gün [1]
Ekmeğe zam: Ekmek bugünden itibaren 1 YTL'ye satılacak [1]
Kazaya davetiye çıkaran yol [2]
İzinsiz inşaatların yapımı durduruluyor [7]
Yedidalga'da viraj tehdidi [3]
Kıvanç Buhara, ÖRP'ye katıldı [3]
Bayrağını al, Kıbrıs'a gel [6]
Çayönü'nde 30-40 yıllık 393adet servi ağacını kestiler [6]
Kalp hastalıkları kanserle yarışıyor [2]
Oynamadan da kazanılır: 1-0 [2]
Serdar Akgül, kızı için böbreğini satacak [5]
Rumlar Güzelyurt için yürüdü [7]
Süt atıkları çevreyi mahvediyor... Noro suyu fidanları kuruttu [3]
Sponsor olun 5 yıl reklamınızı yapalım [8]
Cihangir'in kuzeyi çöplüğe dönüştü [4]
Cihangir tam gaz: 2-1 [3]

Goller vasat futbolun önüne geçmedi

Can İPCİOĞLU

Yazarın tüm yazılarını görüntüle
   7 Mayıs 2007, Pazartesi Yorum Yaz        Yazdır        Arkadaşına Gönder

Birinci Lig'de yıllık bütçeleri yaptıkları harcamalarla en yüksek seviyede olan Gönyeli ile Yeniboğaziçi karşılaşması, prestijden öteye giden bir karşılaşma olmadı.

Her iki takımın ligin 25. haftasındaki puan mücadelesinde ilgisizlik had safhadaydı. Bunu gözlerimle görmek beni üzdü çünkü her iki takım için harcanan paralara yazık olduğunu gördüm. Böyle bir haftada bu maça hiç kimsenin ilgi göstermemesinin nedeni bence her iki takımın futbolcularında ve teknik kadrolarındaydı. Yeniboğaziçi matematiksel olarak liderin 3 puan gerisinde olmasına rağmen şampiyonluğa çok erken havlu attı. Sahadaki futbolcuların herkes inanmasa bile inanarak oynamalarını beklerdim. Oyunun başlangıç düdüğü ile birlikte 90 dakikanın geçmesi için futbolcuların "bitsin de gidelim" düşüncelerini bizlere hissettirmeleri hiç de hoş olmadı.

Maça gitmezden önce ben bile bu maça gitmeye değer mi diye düşünmüştüm. Yapacak bir şey yoktu. Çünkü bu maçı da görüp okuyucularımıza aktarmamız gerekiyordu. 7 golün atıldığı bu maçta bir o kadar daha gol pozisyonu harcandı. Hiç kimse zannetmesin ki bol gollü bu maçta kaliteli bir futbol izlendi, her iki takım da vasatı aşamadı.

Hakem Mustafa Gençosman ise sahadaki her iki takım gibi maça tam anlamıyla hazır değildi. 48. dakikada Erdoğ'un ters vuruşunun filelere gitmesinden sonra golü önce iptal etmesi daha sonra yardımcı hakem Kenan Özdemir'e gidip golü tekrar geçerli sayması onun adına önemli bir handikaptı. Topun ters bir vuruşla filelere gittiğini görüp, pozisyonu ofsayt kararı olarak değerlendirmesi pozisyonu iyi süzmemesindendir. Hakemin bana göre sahadaki görevi pozisyonları yakından ve iyi görmesidir. Yoksa Gençosman'ın ters bir vuruşa ofsayt kararı vereceğine inanmıyorum. Oyunun 90 dakikasında Gençosman'ın pozisyonlara uzak kaldığını gördüm. Onun da maça ayak uydurduğunu söyleyebilirim.

Gönyeli, farklı bir galibiyet alarak ligdeki uzun maratonda almış olduğu kötü sonuçları taraftarlarına muhakkak ki unutturmamıştır. Onlar için bu maçın sonucu yalnızca bir tesellidir.

   2363 defa okundu Yorum Yaz        Yazdır        Arkadaşına Gönder

Yazarın son 10 yazısı Yazarın tüm yazılarını görüntüle
14 Nisan 2008, Pazartesi   Suni bir heyecan
24 Mart 2008, Pazartesi   Umutlar sürerken
17 Mart 2008, Pazartesi   Bağcıl fobisi
13 Mart 2008, Perşembe   Gönyeli kupalara koşuyor
09 Mart 2008, Pazar   En iyi sonucu aldılar
02 Mart 2008, Pazar   Lapta'da mutluluk hakim...
25 Şubat 2008, Pazartesi   Hatalar asgariye inmelidir
24 Şubat 2008, Pazar   Tatlısu'nun kaybı Ertaç!
18 Şubat 2008, Pazartesi   Hedefi olan kazandı...
17 Şubat 2008, Pazar   Ozanköy heyecan istiyor



DÖVİZ KURLARI : .
DÖVİZ CINSI ALIŞ SATIŞ
1 DOLAR 1.2028 1.2112
1 STERLİN 2.1303 2.1461
1 EURO 1.7340 1.7462



YAZARLAR : .

Mustafa ÖZSOY

Protokol imzalanırken...





© 2003 - 2006 Kibris Gazetesı
Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak belirtilmeden yayınlanamaz.
Haber Merkezi: info@kibrisgazetesi.com
Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Kibris Gazetesı harici linklerin sorumluluğunu almaz.
Last Digital
eNewspaper Automation Software
Technology by:
                     
Dışarıya link Last Digital