Kibris Gazetesi
ARŞIV


EN ÇOK OKUNANLAR
Her taraf toz duman
Yeşilırmak'ta doğa tahribatı
Refüje çarpıp takla attı
Okul ve cami dışında din dersi verilmesi için çalışma yapılıyor
Biyologlar Derneği: Kanlıdere kurutuluyor
Bariyerler durduramadı
Tankerle su taşınmasına komşu öfkesi
Lavrov: Rusya'nın Kıbrıs sorunundaki tavrında değişiklik yok
Kötü kokular içinde, farelerle yaşamak istemiyoruz
Elektrik, yüzde 40 ucuzlamalı
Yamaç paraşütünde dünya klasmanındayız
Hristofyas: Mülkiyet önemli mesele
Anastasiadis taviz konusundaki sözlerine açıklık getirdi
AB, Talat ile temas kurmalı
Kıbrıs sorunu gelecek sonbahara kadar çözülmüş olacak
Esnaf ve zanaatkarların toplantısında gerginlik

YORUMLANANLAR
Panayotis Necati'ye 2 gün [1]
Ekmeğe zam: Ekmek bugünden itibaren 1 YTL'ye satılacak [1]
Kazaya davetiye çıkaran yol [2]
İzinsiz inşaatların yapımı durduruluyor [7]
Yedidalga'da viraj tehdidi [3]
Kıvanç Buhara, ÖRP'ye katıldı [3]
Bayrağını al, Kıbrıs'a gel [6]
Çayönü'nde 30-40 yıllık 393adet servi ağacını kestiler [6]
Kalp hastalıkları kanserle yarışıyor [2]
Oynamadan da kazanılır: 1-0 [2]
Serdar Akgül, kızı için böbreğini satacak [5]
Rumlar Güzelyurt için yürüdü [7]
Süt atıkları çevreyi mahvediyor... Noro suyu fidanları kuruttu [3]
Sponsor olun 5 yıl reklamınızı yapalım [8]
Cihangir'in kuzeyi çöplüğe dönüştü [4]
Cihangir tam gaz: 2-1 [3]

Oyun hızlanmadı...

Can İPCİOĞLU

Yazarın tüm yazılarını görüntüle
   3 Şubat 2008, Pazar Yorum Yaz        Yazdır        Arkadaşına Gönder

Ozanköy ile Çetinkaya arasında oynanan karşılaşmanın son 25 dakikalık bölümünü beğendiğimi söyleyebilirim. Maçın hakkı ev sahibi Ozanköy'ün kazanması idi fakat bu gerçekleşmedi.

İlk yarıda hakem Serkan Şimşek in çaldığı düdüklerle oyun çok durdu. İzlenmesi zor bir karşılaşma haline dönüştü. Oysa hakemlerin oyunun süratli olması için elinden geleni yapması gerekir. Belki oyunun kaderi için herhangi bir hata yapılmadı fakat gerçekten tatsız bir maç olması için katkı yapıldı. Kısaca çalınan düdükler oyunun hızını kesmiş oldu.

Gerçi oyuncular da iyi futbol sergileyemediler, Ozanköy tehlikeli bölgeye yanaşmamak için sahada yer alırken, Çetinkaya ise prestij mücadelesi yapıyordu. Amaçlarına ulaştılar mı diye sorarsanız bunun cevabı kesinlikle hayırdır. Çetinkaya, Ozanköy'ün etkili silahı Batshi'nin olmamasına dua etsin yoksa işleri zor olurdu. Maçta ilk yarıda Abdullah ile iki net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Ozanköy, yinede yarıyı önde tamamlamayı başardı.

İkinci yarının başında gelen Çetinkaya'nın beraberlik golü, sarı-kırmızılıları hareketlendirdi. İbrahim Göçer ile fırsat da yakaladı ikinci gol gelmeyince oyundan düşen taraf Çetinkaya oldu. Bunun üzerine karşı kaleye yüklenen Ozanköy, gol bölgelerinde yaşadığı sıkıntıyı yine hissetti ve kendilerine üç puanı kazandıracak golü atamayarak bir puana razı olmak zorunda kaldılar.

Çetinkaya'da golü atan yeni transfer Boris'in daha fazla düşünülmesi gerekir. Onu arkadaşları sahada unutuyor Boris de Bağcıl'da oynadığı gibi katkı sağlayamıyor. Bana göre bu yetenekten daha fazla yararlanmanın yolu mutlaka bulunmalıdır. Çetinkaya gibi bir takım vasatı aşmayan bir futbol sergilerse bu dikkat çeker. Çetinkaya bundan sonra gelecek senenin yatırımını yapmalı, en azından bu sezonu kayıp yıl olarak kabul etmelidir. Sarı- kırmızılılarda sonradan oyuna giren genç oyunculardan Tarkan'ın fazla kilosu dikkat çekti. Kayhan'dan sonra oyuna katkısı zordu nitekim oda diğer oyunculara ayak uydurdu.

Ozanköy adına söylenebilecek tek şey gücünün farkında olarak oynadığı idi. En azından puan alması bir artı olarak hanesine girdi. Önüne bakmaya devam etmesi gerekiyor. Yine de tehlike şimdilik ufukta görülmüyor.

Oynanan futbola eşdeğer, maçta göze batan oyuncu yoktu en azından benim dikkatimi çekmedi. Ozanköy'lü Batshi'yi ise gözümüz aradı. Onun varlığı rakip için yeter. Bundan böyle takımını yalnız bırakmaması gerektiğini öğendi umarım.

   618 defa okundu Yorum Yaz        Yazdır        Arkadaşına Gönder

Yazarın son 10 yazısı Yazarın tüm yazılarını görüntüle
14 Nisan 2008, Pazartesi   Suni bir heyecan
24 Mart 2008, Pazartesi   Umutlar sürerken
17 Mart 2008, Pazartesi   Bağcıl fobisi
13 Mart 2008, Perşembe   Gönyeli kupalara koşuyor
09 Mart 2008, Pazar   En iyi sonucu aldılar
02 Mart 2008, Pazar   Lapta'da mutluluk hakim...
25 Şubat 2008, Pazartesi   Hatalar asgariye inmelidir
24 Şubat 2008, Pazar   Tatlısu'nun kaybı Ertaç!
18 Şubat 2008, Pazartesi   Hedefi olan kazandı...
17 Şubat 2008, Pazar   Ozanköy heyecan istiyor



DÖVİZ KURLARI : .
DÖVİZ CINSI ALIŞ SATIŞ
1 DOLAR 1.2122 1.2207
1 STERLİN 2.1588 2.1749
1 EURO 1.7582 1.7706



YAZARLAR : .

Mustafa ÖZSOY

Protokol imzalanırken...





© 2003 - 2006 Kibris Gazetesı
Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak belirtilmeden yayınlanamaz.
Haber Merkezi: info@kibrisgazetesi.com
Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Kibris Gazetesı harici linklerin sorumluluğunu almaz.
Last Digital
eNewspaper Automation Software
Technology by:
                     
Dışarıya link Last Digital