Kibris Gazetesi
ARŞIV


EN ÇOK OKUNANLAR
Son sözü yıldızlar söyler
Söyleşi Rap ve R&B'nin Kıbrıslı sesi…
Rallide son viraj
Aramızdan Biri
Haydi hayırlısı!
Doğan "arayı" açmak istiyor
Bağcıl seri yakalamak istiyor

YORUMLANANLAR
Dansçılar öğrenciydi [3]
Soyer'e rakip Yorgancıoğlu mu? [1]
Okan Ersan, Almanları büyüledi [2]
İki çocuğuyla sokağa atıldı [1]
Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliklerle kutlandı [1]
Bizim Parti, ÖRP'ye katıldı [1]
Skandalda ikinci perde [35]
Tolga'dan bateri şov [2]
Avcılardan ağaç katliamı [8]
Tek suçlu olarak okul idarelerinin gösterilmesi doğru değil [1]
Sevgilisinin boğazını kesti, 6 yıl hapse gitti [2]
Yüz yüze çarpışıp,kaldırıma çıktılar [1]
13. maaş devam edecek, ikramiyelerden vergi yok [4]
Defalarca takla attı, sürücü hafif yaralandı [3]
AİHM'de kayıplar davası görüşüldü [1]
Gece kulübünden kadınları baba yollamış [35]
Gazimağusa'da uyuşturucu operasyonu: 6'sı öğrenci 7 tutuklu [4]
Rusya Rum'a teslim [1]
Yusuf Erol, bugün toprağa verilecek [7]
Lefkoşa'da bıçaklı kavga [1]



En iyi sonucu aldılar

Can İPCİOĞLU

Yazarın tüm yazılarını görüntüle
   9 Mart 2008, Pazar Yorum Yaz        Yazdır        Arkadaşına Gönder

Ozanköy ile Tatlısu dün aldıkları 2-2'lik sonuçla kendi açılarından en iyi skorla sahadan ayrılmış oldular. 90 dakikalık oyun içerisinde daha iyi oynayan ve galibiyeti hak eden taraf ev sahibi Ozanköy olmakla birlikte yakaladığı 2-1'lik üstünlüğü maçın uzatma bölümlerinde koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Ozanköy Mehmet Kanarya ve Ahmet Karal'ın anlaşmazlığında yediği ilk golden sonra 2 penaltı golü ile öne geçmiş olmasına rağmen sonuçta tek puanla yetindi. Ozanköy'de penaltı pozisyonları olmamış olsaydı gol atmaları mümkün olmayacaktı. Atak oynamalarına rağmen sezon başından beri yaşanan gol kısırlığı bu karşılaşmada da kendisini gösterdi. Tabi Batshi ile bulmuş oldukları birkaç pozisyon hariç net diyebileceğimiz pozisyonlara giremediler. Zaten bu pozisyonlarda da sahanın en iyisi olan Tatlısu kalecisi Ali çok başarılı kurtarışlar yaptı.

Tatlısu ise kupada kaybetmenin moralsizliğini lig maçlarında sürdürmeye devam ediyor. Hiç güzel bir futbol ortaya koyamadılar, olumlu herhangi bir hareket göremedik. Berabere kalmaları yalnızca şanslı bir gününde olmalarından dolayıdır. Zaten bir puanı da rakip takımın acemice yapmış olduğu hatalardan dolayı aldılar. Maçın başında 1 puanın her iki takım açısından en iyi sonuç olacağını düşünüyordum. Nitekim de alttaki takımların dün aldıkları neticeler sonrasında birer puan her iki takım için iyi bir sonuç olarak haftaya damgasını vurdu.

Aldıkları birer puanlar kendilerine ligde kalması için geriye kalan haftalarda yeterli olabileceğini düşünüyorum. Genelde vasat geçen karşılaşmada futbol kalitesi hiç üst seviyeye çıkmadı. Çok az gol pozisyonlarının yaşandığı karşılaşmayı izlemek tat vermedi. Oysa iki komşu takımın mücadelesi bir derbi niteliği taşımalıydı. Sahada ne bir coşku, ne de kaliteli bir futbol izlenmedi.

Her iki takımın taraftarlarının da geçmişe göre maçı oldukça heyecansız izlediklerini gördüm. Karşılaşmanın hakemi Ecvet Kanatlı ise Boum'un attığı Tatlısu golünde kaleci Mehmet Kanarya'ya kendi takım arkadaşı Ahmet Karal'ın faul yaptığını oldukça iyi süzdü ve golü vererek doğru karar verdiğini düşünüyorum. Ozanköy'ün birinci penaltısında Bikatal'ın düşmesinde pozisyona yakın olması nedeni ile doğru bir karar verdiğini umuyorum. Ozanköy'ün kazandığı ikinci penaltıda ise kararı yerinde idi. Fakat Merkez Hakem Kurulu devre arası seminerine katılmayan ve geçtiğimiz haftaya kadar cezalı olan, geçtiğimiz haftada ise üçüncü ligde maç vererek göreve başlattığı Ecvet Kanatlı'yı cezasının affedildiği ikinci haftasında böyle önemli bir karşılaşmaya vermesi ne kadar doğrudur tartışılır. Ben MHK'da olsam ikinci haftadan böyle derbi niteliği taşıyan karşılaşmaya Ecvet Kanatlı'yı vermezdim.

   664 defa okundu Yorum Yaz        Yazdır        Arkadaşına Gönder

Yazarın son 10 yazısı Yazarın tüm yazılarını görüntüle
17 Kasım 2008, Pazartesi   Şimdi liderlik stresi
15 Kasım 2008, Cumartesi   Küsbeci'ye saygı
10 Kasım 2008, Pazartesi   Altın gol, "Altın çocuk"tan
09 Kasım 2008, Pazar   Bir gol için iki şans
03 Kasım 2008, Pazartesi   İstikrar ve inanç
02 Kasım 2008, Pazar   Atamayana atarlar
27 Ekim 2008, Pazartesi   Kazanmak için inanmalı
26 Ekim 2008, Pazar   Son dakika golü
20 Ekim 2008, Pazartesi   Binatlı iyi yolda
19 Ekim 2008, Pazar   Türkmenköy umutlu başladı



DÖVİZ KURLARI : .
DÖVİZ CINSI ALIŞ SATIŞ
1 DOLAR 1.6699 1.6817
1 STERLİN 2.4983 2.5169
1 EURO 2.1017 2.1165







© 2003 - 2006 Kibris Gazetesı
Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak belirtilmeden yayınlanamaz.
Haber Merkezi: info@kibrisgazetesi.com
Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Kibris Gazetesı harici linklerin sorumluluğunu almaz.
Last Digital
eNewspaper Automation Software
Technology by:
                     
Dışarıya link Last Digital