Ortak çalışma grubunda yer alan olay yeri inceleme ekipleri Levent'teki başkonsolosluk binasında çalışmalarını tamamladı.
Polis ekiplerinin, 9 saat süren incelemelerinin ardından binadan ayrıldığı görüldü. Grupta yer alan yetkililer ise çalışmalarına devam ediyor.
Ayrıca, Beşiktaş Belediyesine bağlı ekipler iki çöp toplama aracıyla konsolosluğun arka kapısından bahçeye girdi. İçeride bir süre bekleyen araçlar daha sonra polis eskortu eşliğinde konsolosluktan çıktı. Araçlarda, incelenmek üzere konsolosluğun bahçesinden alınan toprak numunesinin bulunduğu öğrenildi.
İnceleme heyetinin başında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen bir başsavcıvekili ve bir cumhuriyet savcısı bulunuyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerine bağlı uzman personel de ekipte yer alıyor.

YORUM EKLE
1
Zirvede Karşıyaka var
2
Erdoğan-Dancila ortak basın toplantısı...
3
Meclis yine toplanamadı
4
Töre Türkiye'den gelen Diyanet-Sen heyetini kabul...
5
Bir işyerinin faaliyeti geçici olarak durduruldu
6
5 İlkokul'da uyarı grevi yapıldı
7
Önceden kiracısı olduğu daireden eşya çaldı
8
Hacivat Karagöz oyunu okullarda gösterilere başladı
9
Dünyanın hiçbir yerinde 38 yaşında emeklilik...
10
'Sen de bir umut ol' konseri 24 ekim'de
ANKETTüm Anketler
VEFATLAR
Tüm Vefatlar
KTFF LİG TABLOSU
Takım | O | G | B | M | Av | P |
---|
SIRADAKİ HABER