Dünyaca ünlü rock yıldızı Elvis Presley'e ait bu koleksiyon yeni sahiplerini bekliyor. Presley'nin menajeri Tom Parker'e hediye ettiği takılar açık artırmada satılacak.
200 parçayı bulan koleksiyon aslında 50 yıldan fazla bir süredir kayıptı. Koleksiyon, Presley’in eşi Priscilla Presley’in de katkısıyla tamamlandı.
Eşi yaptığı açıklamada, “Müzayede tabiki de pek çok anıyı da beraberinde getirdi. Müzayedeyi desteklememin nedeni, Elvis'in sahte eserlerinin satıldığını görmekten bıkmış olmam. Buradakiler gerçek ürünler. Elvis bunları gerçekten taktı, diğerleri gibi değil" dedi.
Satışa çıkarılanlar arasında ünlü yıldızın, onu koruduğuna inandığı ve seyahayetlerinde sürekli yanında taşıdığı altın madalyonda yer alıyor.
Müzayede 27 Ağustos’ta düzenlenecek.

YORUM EKLE
1
James Bond'un otomobili açık artırmaya çıkıyor
2
İşitme engelliler için sesleri deşifre eden gözlük
3
ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı
4
Sağlıkta dijitalleşme konuşuldu
5
Temmuz ayı enflasyon rakamları açıklandı
6
Vucic: Kosova, uluslararası hukuka göre Sırbistan'ın...
7
TÜK’e 36 milyon TL aktarıldı
8
James Webb 500 milyon ışık yılı uzaklıktaki...
9
Yem maddeleriyle karma yemlerin ithaline muafiyet
10
KTAY'dan Şan'a ziyaret
ANKETTüm Anketler
VEFATLAR
Tüm Vefatlar
KTFF LİG TABLOSU
Takım | O | G | B | M | Av | P |
---|
SIRADAKİ HABER