Alpet, ev kazandırdı



featured


   Markalar işbirliğiyle megapromo kampanyasında yılın en büyük kampanyasını gerçekleştiren Alpet ClubCard, ocak ayında düzenlemiş olduğu çekilişle bir talihlisini Jeep sahibi yaparken, kampanyanın 2. etabı olan ev çekilişini 26 Temmuz’da yaptı.

   Yaklaşık 285 bin clubcard kullanıcısı arasından belirlenen, 50 finalist arasında yapılan çekiliş ile Selba Homes tarafından inşa edilen Türk koçanlı evi, yeni evli ve kirada oturan Güldeniz Demirel kazandı. Demirel, ev kazanmayı hiç beklemediğini ve bu sonuca çok sevindiğini ifade etti.
   Büyük heyecanın yaşandığı çekiliş sonunda, ilk 50’ye giren tüm talihlilere 100 TL’lik yakıt çeki hediye edildi.
   Alpet, 6 yıldan bu yana ClubCard ile yaklaşık 60 bin üyeye ulaşmış Kuzey Kıbrıs’ın en büyük sadakat kart sistemidir. Clubcard, çok çeşitli aktiviteler ve avantajlar zinciri sunarak yarattığı fırsatlarla birçok kampanya geliştirerek müşteri kitlelerine özel binlerce kazanım sağladı.

Sofu Altınbaş: Kaliteli rekabete her zaman açığız

   Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş, “Altınbaş Holding Kuzey Kıbrıs’ta doğup dünyaya açılan bir markadır. Kıbrıs bizim için çok önemlidir ve yeri bizler için ayrıdır. Kıbrıs’ta kazandığımızı Kıbrıs’a yatırım yaparak gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Kuzey Kıbrıs’ta bir ilki gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirdiğimiz kampanyaların rakiplerimiz için de bir örnek olmasını dileriz. Altınbaş Holding olarak kaliteli rekabete her zaman açığız” dedi.

Türkoğlu: Hep birlikte 2020’ye

   Alpet GMY’su Tevfik Türkoğlu şöyle konuştu:

   “Temmuz 2018’de başlayan dev kampanyamız ile ClubCard’ın kazançlarına kazanç katmaya devam ediyoruz. “Hep birlikte 2020’ye” söylemiyle önümüzdeki yıla kadar sürecek bu eşsiz kampanyamız ile ClubCard sahibi Alpet müşterilerine anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından gerçekleştirecekleri akaryakıt alışverişlerinde hem anlık, hem de aylık çekilişler ile on binlerce litre yakıt, onlarca işbirlikli markadan binlerce ödül vereceğiz. Kampanyaya yaklaşık 285 bin kişi katıldı.”

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alpet, ev kazandırdı

Yorumlar kapalı.