Beste arıyor



featured


Orhan İSMAİLOĞLU

   “Yanına Al” albümünde yer alan “Hem Nalına Hem Mıhına” şarkısıyla müzik listelerine giren Fatoş Kumru, yeni single çalışmasına başladı bile…

   Hiç durmadan çalışan ve üreten Kumru, single çalışması için beste arayışında.

   Kumru’nun en büyük hayali ise, “Yanına Al” albümünde şarkılarına yer verdiği Zühal Olcay ve Kıraç’la düet yapabilmek.

   Kumru, “Müziği çok seviyorum… Yolda yürürken bile şarkılar söylüyorum. Beğendiğim sanatçıların başında albümümde de şarkısına yer verdiğim Kıraç ve Zühal Olcay’la ilerde bir düet yapmak istiyorum” dedi.

Albüm çıkalı yedi ay oldu

   Fatoş Kumru’nun bir buçuk yıl üzerinde çalıştığı “Yanına Al” albümünün aranjörlüğünü Sonay Yağız, Gökhan Doğanay ve Orhan Sancak yaptı.

   Albümde yer alan eserler ise, Gülşah Tütüncü, Burak Buluç, Selahattin Sarıkaya ve Polat Altunbaş’a ait. Kayıt miks & mastering ise Mustafa Karaduman tarafından yapıldı.

   Albümde yer alan şarkıların ilk klipi Kaş’ta Gürcan Keltek yönetmenliğinde “Hem Nalına Hem Mıhına” adlı esere çekildi. Eflatun Müzik tarafından çıkarılan Eflatun Türküler proje albümünde de yer alan Fatoş Kumru, seslendirdiği “Talihim Yok Bahtım Kara” türküsünün klipini de Ordu Akkuş’ta Medeni Uçar yönetmenliğinde çekti.

   Fatoş Kumru, albüm çıkalı yedi ay olduğunu belirterek dinleyicilerden aldığı olumlu tepkilerin kendisini sevindirdiğini söyledi. Kumru, Kıraç’ın yıllar önce seslendirdiği “Talihim Yok Bahtım Kara” şarkısını albüme aldığını ve çok ilgi gördüğünü belirtti.

Konservatuarda eğitim görüyor

   Fatoş Kumru, müzik sektörüne atıldı ancak eğitimine ara vermedi.

   Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde eğitimine devam eden Kumru, yoğun ders programına rağmen, müziği hiçbir zaman bırakmadığını söyledi.

Kıbrıs’ı çok seviyor

   Kıbrıs’ın çok sevdiğini ifade eden Fatoş Kumru, yıllar önce Kıbrıs gecelerinde sahne aldığını, bir süre ara verdikten sonra yeniden Cypriana Restoran’da halkla buluştuğunu belirtti.

   Kıbrıs’a her geldiğinde yeni şeyler öğrendiğini ifade eden Kumru, “Mersinli olduğum için Kıbrıs’ta hiç yabancılık çekmedim. Burada çok yakın dostlarım oldu. Kıbrıs’ta sahne almaktan gerçekten çok keyif alıyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beste arıyor

Yorumlar kapalı.