Drenaj hattı tıkandı, yol sular altında kaldı



featured


“BELEDİYE BUGÜN ÇALIŞMA YAPACAK”… Girne Kaymakamı Sinan Güneş, dün öğleden sonra etkili olan sağanak yağışların sadece Ordupazarı bölgesini olumsuz etkilediğini, ancak herhangi bir zarar ziyana neden olmadığını söyledi. Güneş, yağmur suyu drenaj sisteminin tıkanması sonucunda yolun sular altında kaldığını belirtti. Girne Belediyesi ekipleri ile kaymakamlığın, dün gün boyunca bölgede incelemelerde bulunduğunu ifade eden Güneş, bölgedeki esnafla tek tek görüştüğünü ve yola güvenlik şeridinin çekildiğini kaydetti. Güneş ayrıca, belediyenin bugün tıkanan kanalda çalışma yapacağına da işaret etti.

Ahmet KARAGÖZLÜ

Ülkemizi etkisi altına alan sağanak yağışlar dün turizmin başkenti Girne’yi olumsuz etkiledi.

Girne’nin merkezinde bulunan Ordupazarı bölgesindeki yağmur suyu drenaj hattının tıkalı olması bazı yolları sular altında bırakırken, birçok işyeri de sular altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı, bu durum da vatandaşların büyük bir panik yaşamasına neden oldu.

KIBRIS’a konuşan vatandaşlar, geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinin yol açtığı acıları halen unutmadıklarını belirterek, Girne Belediyesi’nin kış mevsimine hazırlıklı olmadığını ileri sürdü.

Ordupazarı bölgesi esnafı ise her yağmur yağdığı zaman sel korkusu yaşadıklarını ve belediyenin yaşanan sorunlara bir türlü çare bulamadığını belirterek, “Kış gelmeden bunları yaşıyorsak kışta ne yapacağız” diye sordu.

Öte yandan KIBRIS’a konuşan Girne Kaymakamı Sinan Güneş ise dün öğleden sonra etkili olan sağanak yağışların sadece Ordupazarı bölgesini olumsuz etkilediğini, ancak herhangi bir zarar ziyana neden olmadığına dikkat çekti.

Güneş, yağmur suyu drenaj sisteminin tıkanması sonucunda yolun sular altında kaldığını belirterek, sıkıntının bu yüzden yaşandığını ifade etti.

Girne Belediyesi ekipleri ile kaymakamlığın, dün gün boyunca bölgede incelemelerde bulunduğunu kaydeden Güneş, bölgedeki esnafla tek tek görüştüğünü ve yola güvenlik şeridinin çekildiğini söyledi.

Güneş ayrıca, belediyenin bugün tıkanan kanalda çalışma yapacağının da altını çizdi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Drenaj hattı tıkandı, yol sular altında kaldı

Yorumlar kapalı.