GKK:  Antakya’da Mücahitlerimizin üstün gayretleri ile yardım ve dağıtım faaliyetleri devam etmektedir



featured



6 Şubat 2023 ‘de meydana gelen depremin ardından anavatana yardıma koşan Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı deprem bölgesindeki faaliyetleri hakkında açıklama yayınladı.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

” KKTC’den  09 Şubat 2023 tarihinde Antakya şehir Merkezinde faaliyete başlayan Güvenlik Kuvvetleri Afet Yardım Görev Birliği; şehir merkezi, ilçe ve köylerde yardım faaliyetlerine devam etmektedir.

​Bölgedeki AFAD, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bölge Temsilciliklerinden, koordineli olarak personelimiz tarafından alınan yardım malzemeleri, bölge Kaymakamlıkları ile yapılan istişare dahilinde en ücra köşelerdeki vatandaşlara kadar teslim edilerek dağıtılmaktadır.

Depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde bu süreçte 6276 Koli Gıda Paketi, 2360 Koli Bardak Su, 14,250 Adet 1,5 Litrelik Pet Su, 3000 Adet Hijyenik Eldiven, 350 Paket Bebek Bezi ve 3010 Koli Hijyen Paketinin diğer malzemeler ile birlikte dağıtımı yapılmıştır.

Bölgedeki çocuklar da unutulmamış, onların da muhtelif kırtasiye, oyuncaklar ve şekerlemeler ile buluşması sağlanmıştır.

       Antakya’da Mücahitlerimizin üstün gayretleri ile yardım ve dağıtım faaliyetleri devam etmektedir.”

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
GKK:  Antakya’da Mücahitlerimizin üstün gayretleri ile yardım ve dağıtım faaliyetleri devam etmektedir

Yorumlar kapalı.