Kalecik kavşağı karıştı



featured


Ayşe BULUT

Gazimağusa-Karpaz anayolunda dün öğle saatlerinde üç aracın karıştığı bir trafik kazası meydana gelirken, kazaya karışan araçlara çarpmamak için dümeni kırılan dördüncü araç ise yoldan çıkarak toprak sete vurdu. Kaza sonucu üç kişi hafif yaralanırken, trafik kazasının meydana geldiği Kalecik yol kavşağında trafik akışı bir süre aksadı.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre saat 11.30 sıralarında meydana gelen trafik kazası, 31 yaşındaki Ahmet Yalçın’ın yönetimindeki TMM 435 plakalı aracın Kalecik virajına geldiği sırada, ihmalkarlık ve dikkatsizlik sonucu yolun sağ şeridine geçmesi ve bu sırada karşı yönden gelen 21 yaşındaki Fikret Gül’ün yönetimindeki RD 473 plakalı salon aracın yüze çarpışmasıyla başladı. TMM 435 plakalı araç daha sonra Gazimağusa’dan Karpaz istikametine seyretmekte olan 21 yaşındaki Ashlea Rose Hohan’ın yönetimindeki LB 344 plakalı araca çarptı.

Önündeki kazaya karışan araçlara çarpmak istemeyen 33 yaşındaki Osman Rüzgar, yönetimindeki PM 375 plakalı aracın direksiyonunu kırınca, aracıyla yoldan çıkarak toprak sete çarptı.

Kaza sonucu, TMM 435 plakalı aracın sürücüsü Ahmet Yalçın, RD 473 plakalı aracın sürücüsü Fikret Gül ve FB 344 plakalı aracın sürücüsü Ashlea Hohan hafif yaralandı. Yaralılar, ambulansla İskele Sağlık Merkezi’ne götürülerek orada yapılan ilk yardım tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Polis, trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kalecik kavşağı karıştı

Yorumlar kapalı.