Konsomatrisi döveni kaçırmakla suçlanıyor



featured


Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da Venüs isimli gece kulübünde çalışan Kenyalı konsomatris kadını feci şekilde dövüp elini kırdıktan sonra parasını da çalan Recep Bozkurt’un polise yakalanmasını engellemek maksadıyla plan yapıp onu Türkiye’ye kaçırdığı iddia edilen Hasan Özer polis tarafından tutuklandı.
Zanlı mahkeme huzuruna çıkarılarak soruşturma maksatlı aleyhine 1 günlük tutukluluk emri alındı.
Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mine Gündüz’ün huzurunda görüşülen dünkü tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Boşnak, Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Şükrü Hafız’ı tanık olarak dinletti.
Tanık polis Şükrü Hafız, meselenin suçu örten suçu ile ilgili olduğunu söyledi.
Polis memuru, zanlının 5 Ağustos 2018 tarihinde 04.00 ve 09.50 saatleri arasında Gazimağusa’da Girne’de sakin Recep Bozkurt’un Gazimağusa’da meydana gelen “soygun”, “vahim zarar” ve “ciddi darp” suçlarını işlediğini bildiği halde adı edilenin yakalanmasını engellemek amacıyla plan yaparak aynı tarihte konu şahsın Girne Turizm Limanı’ndan çıkış yapmasına yardımcı olduğunu kaydetti.
Yapılan tahkikat neticesinde zanlının 8 Ağustos tarihinde Girne’de tespit edilip tutuklandığını anlatan tahkikat memuru, zanlının oldukça teferruatlı bir gönüllü ifade verdiğini bildirdi.
Şükrü Hafız, mahkemeden zanlının soruşturma amaçlı 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Savcı talep edilen süreyi 1 gün ile sınırlandırdı.
Mahkemenin söz vermesi üzerine zanlı konu ile alakası olmadığını ve olay saatinde başka bir kişiyle birlikte olduğunun araştırılması halinde görüleceğini savundu.
Yargıç Mine Gündüz, zanlının 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konsomatrisi döveni kaçırmakla suçlanıyor

Yorumlar kapalı.