Murray elendi



featured


İki numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic’in ardından Murray’nin de turnuvaya veda etmesiyle, son iki yıldır Avustralya Açık finalinde karşılaşan iki favori isim de çeyrek finaller öncesi elenmiş oldu.

Wawrinka, üç “tie-break” sonunda kazandı

Tek erkeklerde 4 numaralı seribaşı İsviçreli Stan Wawrinka, İtalyan Andreas Seppi’yi tamamı “tie-break” ile sonuçlanan 7-6’lık setlerle 3-0 yenerek çeyrek finale çıktı.

Kadınlarda 24 numaralı seribaşı Rus Anastasia Pavlyuchenkova, 8 numaralı seribaşı vatandaşı Svetlana Kuznetsova’yı 6-3 biten iki set sonucunda mağlup ederek çeyrek finale kaldı.

Turnuvanın 13 numaralı seribaşı ABD’li Venus Williams, Alman rakibi Mona Barthel’i 6-3 ve 7-5 sona eren setlerle 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Federer çeyrek finalde

Tek erkeklerde İsviçreli Roger Federer, Japon rakibi Kei Nishikori’yi 3-2 yenerek, çeyrek finale çıktı. 4. tur mücadelesinde, turnuvada 4 şampiyonluğu bulunan 17 numaralı seribaşı Federer ile 5 numaralı seribaşı Nishikori karşılaştı. Federer, 6-7, 6-4, 6-1, 4-6 ve 6-3’lük setlerle karşılaşmayı 3-2 kazanarak, çeyrek finale yükseldi.

Kerber, Avustralya Açık’a veda etti

Tek kadınlarda bir numaralı seribaşı Alman Angelique Kerber, dördüncü turda ABD’li rakibi Coco Vandeweghe’ye 6-2 ve 6-3’lük setlerle 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Maçı 6-2 ve 6-3’lük setlerle 2-0 kazanan Vandeweghe adını çeyrek finale yazdırırken, Kerber dördüncü turda elendi.

Vandeweghe, çeyrek finalde İspanyol Garbine Muguruza ile mücadele edecek.

Avustralya Açık’ta tek erkeklerde dünya bir numarası Andy Murray ile iki numarası Novak Djokovic ve tek kadınlarda üçüncü sırada yer alan Agnieszka Radwanska’nın ardından bir sürpriz de Kerber’in elenmesiyle yaşandı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Murray elendi

Yorumlar kapalı.