Startups4Peace başvuru kabulüne başladı 



featured


“Sağlam ve yenilikçi bir iş fikriniz varsa, iki toplumlu bir ekip kurabilecekseniz veya projeniz Kıbrıs’ta barışa hizmet ediyorsa, www.startups4peace.com Web sitesinden na başvurunuzu yapın. Startups4Peace, seçilen projelerin hayata geçirilebilmesi için sizlere eğitim verecek ve sizi Finlandiya’ya,Avrupa’nın en büyük “Startup” (girişimcilik) etkinliğine gönderecek. Son başvuru tarihi 26 Haziran 2017’dir.  

Startups4Peace, Kıbrıs’ın her iki toplumundan iş fikri olan insanları biraraya getirmeyi amaçlamaktadır. Program, yeni iş girişimleri gerçekleştirmek ve geliştirmek için motivasyon, bilgi ve imkanlar sunacaktır. Amaç, Kıbrıs’ta iki-toplumlu bir vizyona sahip yenilikçi Startup girişimciliğini teşvik etmek, Kıbrıs Rum ve Kıbrıs Türk Startupları biraraya getirerek aralarındaki teması artırmak, ve genç girişimcilere işlerini geliştirmek konusunda destek sunmaktır.

Hızlı değişimlerin yaşandığı, ve modern ve yenilikçi fikirlerin bir gereksinim olduğu günümüzde, Startups4Peace bir rekabet ve mini hızlandırma programına dönüşmektedir. Startups4Peace, Finlandiya Elçiliği ve Startup Cyprus  tarafından, Kıbrıs Ticaret ve Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası işbirliğinde organize edilmiştir.

Startups4Peace programının kazananları 30 Kasım – 1 Aralık 2017 tarihleri arasında Helsinki, Finlandiya’da gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en önemli startup etkinliği olan SLUSH’a katılacaktır.

Startups4Peace ile ilgili detaylı bilgiyewww.startups4peace.com adresinden ulaşabilirsiniz.”

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Startups4Peace başvuru kabulüne başladı 

Yorumlar kapalı.