Testi oyununu fırsat bildi



featured


Sedef BOŞNAK

Akdoğan köyünde düzenlenen bir düğünde, testi oyunu oynanırken bir kadının çantasından bin 800 TL para ve kimlik kartı çalan Ecevit Kurtoğlu tutuklandı.

Kamera kayıtlarının kaydettiği hırsızlık anı sonrası tutuklanan Ecevit Kurtoğlu, dün Gazimağusa’da yargıç huzuruna çıkarıldı ve aleyhine tahkikat amaçlı 3 gün tutukluluk emri temin edildi.

Dünkü duruşmada, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Hasan Boşnak, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Dörtyol Polis Karakolu’nda görev yapan Mehmet Bayır’ı yeminli şahadete çağırdı.

Tanık polis Mehmet Bayır, zanlının 16 Eylül 2017’de, Akdoğan Belediyesi’nin düğün salonunda oynanan testi oyunu sırasında, bir kadının çantasından, bin 800 TL nakit para ve kimlik kartı sirkat ettiğini söyledi.

Mehmet Bayır, yapılan şikayet üzerine, zanlıyı 18 Eylül 2017’de tutukladığını dile getirdi ve incelediği kamera kaydında zanlının, hırsızlık yaptığı anın görüntülendiğinden söz etti.

Bayır, zanlı aleyhine henüz yeni başlattığı soruşturmasını salimen yürütebilmek için mahkemeden 3 günlük tutukluluk emri talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren yargıç, zanlının konu suçlarla bağlantısı olduğuna bulgu yaptı ve polise

tahkikatını salimen yürütebilmesi için süre tanıdı.

Yargıç, zanlının, 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Testi oyununu fırsat bildi

Yorumlar kapalı.