Tokat ailesinin büyük acısı



featured


Emine UYSAL

Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde solunum cihazı ve aletlerinin olmaması nedeniyle özel hastaneye sevk edilen ancak bu sürede beyni oksijensiz kalıp, komaya giren üç hastadan biri olan 7 yaşındaki Egemen Ümeyir Tokat hayatını kaybetti.

Girne-Alsancak’ta ikamet eden Tokat ailesinin 7 yaşındaki oğulları Egemen Ümeyir Tokat, yaklaşık iki aydır hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Küçük Egemen, 15 Haziran’da karnesini aldığı gün, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle önce Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılmış, 16 Haziran’da ise önce Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne, aynı günün akşamı ise Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Oksijensiz kaldığı için beyin ölümü gerçekleşen Egemen Ümeyir Tokat, dün yaşamını yitirdi. Egemen’in annesi Songül Tokat ve babası Gökalp Tokat’ın yanı sıra yakın akrabaları ve sevenleri büyük bir acı içinde.

YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen, “Egemen Ümeyir Tokat, hastanemize şuuru kapalı olarak devlet hastanesinden geldi. Bize geldiğinde şuuru kapalıydı, derin komadaydı ve bitkisel hayata girmişti. Kesin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek” şeklinde konuştu.

Polis Basın Subaylığı, olayı ‘Ani ve gayri tabii ölüm’ olarak duyurdu. Polis, 16 Haziran 2017 tarihinden dün saat 14.40’a kadar özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi görmekte olan 7 yaşındaki Egemen Ümeyir Tokat’ın yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini kaydetti. Ölüm nedeninin yapılacak otopsiyle belirleneceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tokat ailesinin büyük acısı

Yorumlar kapalı.