Trenyolu Polikliniği hizmete giriyor!



featured


Konu hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, polikliniğin ikinci etap çalışmalarının neredeyse tamamlandığını belirterek, polikliniğin büyümesiyle, küçük bir hastaneye dönüşeceğini söyledi.

Trenyolu Polikliniği’nin özellikle Surlariçi, Çağlayan, Yenişehir, Kaymaklı ve köylerden gelen hastalara yönelik hizmet verdiğini vurgulayan Sucuoğlu, yapılan araştırmaya göre Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin poliklinik yükünün azalmaya başladığını ifade etti.

Poliklinikte hali hazırda hizmet veren Dâhiliye, Kadın Doğum, Diş ve Çocuk branşlarının yanında Kulak-Burun-Boğaz, Göz, Ortopedi, Laboratuvar ve Radyoloji bölümleri de hizmet vermeye başlayacak.

Poliklinikte bulunan küçük eczanenin de büyütüleceğini söyleyen Sucuoğlu, yeni eczanenin daha geniş ilaç hizmeti vereceğini kaydetti.

Polikliniğin tamamlanma çalışmalarının ardından 112 acil ambulans servisinin de bulunacağı, acil durumlarda doktorlarının uygun göreceği hastaların buradan alınarak Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edileceği verilen bilgiler arasında.

Sucuoğlu ayrıca, polikliniğin engelli dostu olacağını, engelli vatandaşların kolayca ulaşım sağlayabilmesi için gerekli altyapı çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trenyolu Polikliniği hizmete giriyor!

Yorumlar kapalı.