Bilet alan her hayranı adına fidan bağışladı



featured


Buray, “Sen Sevda mısın”, “İstersen”, “Aşk mı Lazım”, “Seni Sevmiyorum Artık” gibi hit şarkılarını 100 kişilik bir ekip tarafından günler süren titiz bir çalışmayla hazırlanan sahne dekorunda seslendirdi. Gece, görsel şovlarla renklendi.

Basın toplantısı sırasında sahne heyecanından bahseden Buray, her konserinde çıtayı biraz daha yükselttiğini söyledi. Yeni albüm müjdesi veren sanatçı, albümün haziran ayında çıkacağını duyurdu. Buray, “Yeni albüm için harıl harıl çalışıyoruz. Şarkıların çoğu bitti. Yarın Kıbrıs’a gidiyorum. Mix’leri, mastering’leri orada yapacağız. 3 günlük bir stüdyo tempom olacak. Albümü hazirana yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Nisan sonunda ikinci kez Avrupa turnesine çıkacağını açıklayan Buray, şöyle konuştu:

“Ay sonunda Avrupa’dayız. Avrupa’nın keyfi çok güzel. Gezme fırsatı da doğuyor bize. Ekibimle birlikte çok yoğun çalıştığımız için tatil yapmaya vaktimiz kalmıyor çünkü. Avrupa’ya gittiğimizde gündüz boş vakitlerde geziyoruz. Benim için biraz da dinlenmece olacak yani Avrupa turnesi. Hem de gurbette hasret çeken Türk vatandaşlarımızın memleket özlemini dindireceğiz.”
 

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bilet alan her hayranı adına fidan bağışladı

Yorumlar kapalı.