Can İpcioğlu

Bulundukları yeri hak ediyorlar





Lige fırtına gibi giriş yapan ve yoluna kayıpsız devam etmek için Göçmenköy deplasmanına gelen Yonpaş Dumlupınar nerede ise maça 1- 0 önde başladı. 8’de Mert ile öne geçen konuk ekip bu üstünlüğünü korumak için direndi.

Karsılaşma öncesinde hayata veda eden eski hakem Özcan Özcanhan için saygı duruşu yapılmasını beklerken bunun olmadığını görmek beni üzdü. Onun için yapılan anma töreninde laf cambazlığı yapan yetkililerin kendi organizasyonunda bu önemli konuyu unutmalarını kabul etmek kolay değildir. Umarım bugün oynayacak maçlarda Özcan abimiz için saygı duruşu görevini yerine getiririz. Karşılaşmanın ilk yarısını Dumlupınar tek golle önde kapatmayı başardı.

Maçın ikinci yarısına Göçmenköy daha atak başladı ama net pozisyon bulan takım konuk ekip oldu. Mert ile net bir pozisyondan 62. dakikada yararlanamadılar. Mehmet Altın ile de gol atma şansı yakaladılar ama bunlar netice bulmadı. Nitekim Junior Adjessa ani gelişen atakta kaleci Mehmet’i de geçerek farkı 2’ye çıkardı. Hemen 2 dakika sonra konuk ekip bir gol daha buldu ve rahat bir nefes aldı. Bireysel olarak değil ama takım oyununu dün üst düzeyde oynayan bir Dumlupınar izledik. Bulundukları yeri hak ettiklerini oyunları ile bizlere gösteren sarı kırmızılı ekibi ve teknik heyetini yürekten kutluyorum.

Bulundukları yeri hak ediyorlar

Yorumlar kapalı.