Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıya masmavi bir imza attı!



featured


Kimse gözünü ondan alamadı, kırmızı halıya masmavi bir imza attı!

Kırmızı halılarda her zaman cesur tercihler yapan ve bunu başarıyla sergileyen efsane oyunculardan Helen Mirren, bu yıl da Cannes’a damga vurdu.

Adeta bir yıldız yağmurunun yaşandığı 76. Cannes Film Festivali’nin açılış töreni ve festivalin açılış filmi olan ve başrolünde Johnny Depp’in oynadığı “Jeanne du Barry” filminin prömiyeri büyük ilgi gördü. Depp’in haricinde Brie Larson, Uma Thurman, Elle Fanning, Naomi Campbell, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones gibi ünlülerin nefes kestiği festivale önümüzdeki günlerde Natalie Portman, Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Sean Penn, Alicia Vikander, Scarlett Johansson gibi yıldızlar da gelince daha birçok renkli görüntüyle karşılaşacağımız aşikâr.

Hollywood’daki ağırlığı Oscar’lar kadar büyük olmasa da dünyanın en prestijli film festivali olduğu için Cannes, sadece dünya sinemasının değil Hollywood yıldızlarının da en çok boy göstermek istediği yer. Kırmızı halıda şıklık yarışında neredeyse tüm yıldızların tam not aldığı açılış töreninde bir isim sahaya öyle bir giriş yaptı ki tüm zamanların unutulmazları arasına girmeyi garantiledi.

76 Cannes Film Festivali kırmızı halısına ve açılış törenine kelimenin tam anlamıyla imzasını atan bu isimse 77 yaşındaki İngiliz yıldız Dame Helen Mirren’dan başkası değildi. Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Helen Mirren, ülkesinde kazandığı başarının ardından Hollywood’a da damga vurmuş en büyük oyunculardan biri. Bugüne kadar Oscar da dahil aldığı ödüllerin sayısını hesaplaması zor olan Mirren, ilerleyen yaşına rağmen kaybetmediği enerjisi, güzelliği ve şıklığıyla zaten kırmızı halıların en aranan yüzlerinden biri.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıya masmavi bir imza attı!

Yorumlar kapalı.