Darp edecekti, kendimi korudum



featured


Sedef BOŞNAK

Husumetli olduğu Yunus Emre Açan’ı ciddi şekilde darp edip, aranan suç ortağıyla dişini kıran Mehmet Yasin Bütün, mahkemeye çıkarılarak aleyhine tahkikat amaçlı 3 gün tutukluluk emri temin etti.

Meseleyle ilgili Seyit Kalyoncuğlu’nu arayan polis, olayda kullanılan tahta sopanın da izine ulaşamadı.

Mehmet Yasin Bütün, çıkarıldığı mahkemede, konu suçu mecburiyetten işlediği izahatında bulunarak, “Beni darp edecekti. Konuşmak için karşısına çıktım. Kendimi savunmak için vurmak zorunda kaldım. Arabadan inmesin diye vurdum” dedi.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Gökan Asafoğulları huzurunda gerçekleşen dünkü tutukluluk duruşmasında, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan meselenin tahkikat sorumlusu Osman Üreten, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Boşnak’ın, sorularını yanıtladı.

Tanık polis, zanlının, 29 Haziran 2018’de, saat 01.15’te, Gazimağusa’da önceden husumetli olduğu Mehmet Yasin Bütün’ü, aranan suç ortağı Seyit Kalyoncuğlu ile birlikte ellerindeki tahta sopalarla birlikte, ciddi şekilde darp edip, vahim bedensel zarara uğrattığını söyledi.

Seyit Kalyoncuğlu’nu halen aradıklarını anlatan tanık polis, mahkemeden tahkikatını salimen tamamlayabilmek için süre istedi.

Huzurundaki talebi değerlendiren yargıç, henüz çok yeni olan ve tamamlanmayan tahkikata etki etme olasılığı olan zanlının 3 gün süreyle poliste tututklu kalmasına izin ve emir verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Darp edecekti, kendimi korudum

Yorumlar kapalı.