Dorina, 5 Aralık’ta itham edilecek



featured


Elmas TOKAY

Beylerbeyi’ndeki bir ormanlık alanda geçtiğimiz temmuz ayında, 28 yaşındaki İlker Arabacı’yı göğsünden patates soyacağı ile yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan ve Girne’de yakalanan Dorina Codreanu’nun yargılanmasına başlanıyor. Davayı görüşecek olan Girne Ağır Ceza Mahkemesi, dün davaya itham için 5 Aralık 2017 tarihine tehir etti.

Fadıl Aksun’un başkanlığında, Yargıç Pınar Beyoğlu ve Yargıç Temay Sağer’den oluşan Girne Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin baktığı davada, sanık Dorina Codreanu dün sanık kutusunda yerini aldı.

Heyet Başkanı Fadıl Aksun, sanık Dorina Codreanu’nun 5 Aralık 2017 tarihinde itham edilmesine karar verdi.

Temmuz ayında yaşanan olayda, Codreanu, sevişmek için gittikleri ormanlık alanda İlker Arabacı’nın soyunmasını sağladıktan sonra ellerini arkadan bağlamış ve beraberinde götürdüğü patates soyacağını birkaç kez göğsüne saplayarak ağır yaralamıştı. Codreanu olay yerinden koşarak kaçıp, yolda durdurduğu bir taksi ile Girne’ye kaçarken, Arabacı’yı ise bölgede oturan bir polis memuru feryatlarını duyarak bulmuştu.

Patates soyacağı ile göğsünden aldığı darbe sonucu ağır yaralanan İlker Arabacı uzun süre yoğun bakımda kalmış, yeniden hayata dönmüştü.

Temmuz ayında sorgusu tamamlanan Dorina Codreanu, yargılanmak üzere hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dorina, 5 Aralık’ta itham edilecek

Yorumlar kapalı.