İsyan etti: Beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar!



featured


Şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından “Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz” diyerek şarkı söylemeyi özlediğini söyledi.

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkı söylemeyi çok özlediğini belirtti

Tilki paylaşımında “Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar. Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar” ifadelerini kullandı.

“ŞARKI SÖYLEMEYİ ÇOK ÖZLEDİM”

Tilki sözlerine “Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar. Gerisini de canım Allah’ıma şikayet ediyorum. (Şu anda yüzyüze geldiğim kimse küfrümü üstüne alınmasın diğerlerinin zaten asla yüzüne bakmıyorum artık)” diye devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsyan etti: Beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar!

Yorumlar kapalı.