‘Komutan’ Kenan



featured


Serhan KABLAN

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor’un ardından ligi ikinci sırada tamamlayarak Türkiye Süper Lig’ine çıkmayı başaran Ankaragücü’nde bir sezon daha sözleşmesi bulunan Kenan, KIBRIS’a özel açıklamalarda bulundu.

 

“Büyük bir taraftarımız var”

Daha önceki yıllarda Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Akhisarspor, Konyaspor ve Adana Demirspor formaları giyen Kenan, Ankaragücü’nde başka bir hava yakaladığını söyledi. Ankaragücü taraftarının kendisine inanılmaz bir desteği olduğunu ve bunun da performansını büyük ölçüde olumlu yönde etkilediğini ifade eden Kenan, “Ankaragücü bana “Komutan” lakabını taktı. Maç başlarında ve maç sonlarında beni tribünlere çağırıp bana destek olmalarına ben de sahada başarılı performansımla yanıt veriyorum” dedi.

 

“Büyük bir başarı yakaladık”

Bir önceki sezon Spor Toto İkinci Lig’den Türkiye Spor Toto Birinci Lig’e yükselmeleri ve geçen sezon da Süper Lig’e yükselmelerinin inanılmaz bir başarı olduğuna dikkat çeken Kenan, bu camianın kendisi adına ayrı bir yeri olduğunu kaydetti. Ankaragücü’nün Süper Lig’de kalıcı bir takım olması gerektiğinin altını da çizen Kenan, bunu başarabilmek adına yeni sezonda üstün bir performans sergileyeceklerini söyledi.

 

“Son yıllardaki en iyi performansımı sergiledim”

2016-2017 sezonu başında ameliyat olan ve ülkemiz ekiplerinden Dumlupınar’da yarım sezon forma giydikten sonra o dönem Spor Toto İkinci Lig’de mücadele eden Ankaragücü’ne transfer olan Kenan, ilk kez İkinci Lig’de forma giydiğini, akıllarda olan soru işaretlerini önemli maçlarda attığı gollerle yok ettiğini vurguladı. Geçen sezonu 5 gol 8 asistle tamamladığını ve son yıllardaki en iyi performansını ortaya koyduğunu ifade eden Kenan, “Taraftarın benden istediğini, geçen sezon onlara verdim” dedi.

 

“Ahmet Sivri’nin başarılı olacağına inanıyorum”

Galatasaray alt yapısında forma giyen ve zaman zaman da A takımla antrenmanlara çıkan Kıbrıslı genç golcü Ahmet Sivri ile de sosyal medya üzerinden konuştuklarını ve ona her zaman destek olduğunu ifade eden Kenan, “Ahmet’in ilerleyen yıllarda başarılı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Kıbrıs’taki özellikle genç futbolcuların her zaman ellerinde fırsat varsa Türkiye’de futbol oynamak için çaba göstermesini isteyen Kenan, kendisinin de her zaman onlara destek olacağını vurguladı.

 

“Bu bayrağı neden başkası da açmasın”

Geçen sezon maç sonlarında saha kenarında KKTC Bayrağı açarak, ülkemizi Türkiye’de de başarılı bir şekilde temsil eden Kenan, “Neden bu bayrağı başkası da açmasın. Ben çok mutlu olurum” dedi. 2015 Yılı’nda dünya evine giren ve bir de çocuğu olan Kenan, ailesinin her zaman yanında olduğunu en büyük mutluluklardan birisinin de bu olduğuna vurgu yaptı. Kenan, en büyük motivasyonlarından birisinin eşi ve çocuğu olduğunun altını çizdi.

 

“Kıbrıs’ı her zaman en iyi şekilde temsil edeceğim”

Kıbrıs’ı her zaman her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini de ifade eden Kenan, bu sezonun daha zor geçeceğini fakat Ankaragücü’nün hak ettiği konumda yer alacağına inandığını kaydetti. Kıbrıs’a gelmesinin ardından kendisini makamına davet eden Başbakan Tufan Erhürman ile çok güzel bir sohbet yaptıklarını da ifade eden Kenan, ilk kez bir devlet yetkilisinden davet aldığını ve bunun kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Komutan’ Kenan

Yorumlar kapalı.