Magazin ödülleri için hazırlıklar başladı



featured


Magazin dünyasından kişileri onurlandıracak olan bu özel gece için bol sürprizli programın hazırlıkları başladı. Çok sayıda ünlü kişinin, devlet büyüğünün ve seçkin kişilerin yer alacağı törende ünlülerle şenlenecek zengin bir program da katılımcılarla buluşacak.

Ünlü isimler geliyor 

Magazin Gazetecileri Ödül Töreni’nin birincisi geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, çok sayıda bakan ve belediye başkanları başta olmak üzere birçok seçkin ve ünlü katılımcıyla gerçekleşmişti. Tören ünlülerin de yer aldığı sahne performanslarıyla renklenmiş, ödül heyecanı eğlenceli bir programa dönüşmüştü.

Törenin ikincisi için hazırlıkların hızlandığı şu dönemde daha da iddialı ve zengin bir içeriğin katılımcılarla buluşacağı belirtildi. Yapılan açıklamaya göre renkli gecede yine çok sayıda devlet büyüğü ve seçkin kişi yer alacak. Elbette heyecanın keyfe dönüşeceği törende birbirinden ünlü simalar da eksik olmayacak.

Gerek adamızdan gerekse Türkiye’den birçok ünlü sanatçı, oyuncu ve manken bu güzel gecede boy gösterecek. Törende adamızdan ve Türkiye’den ödül alacak isimler ve diğer detaylar önümüzdeki günlerde KKTC Magazin Gazetecileri tarafından açıklanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Magazin ödülleri için hazırlıklar başladı

Yorumlar kapalı.