‘Milletvekili aday adayı olmayacağım’



featured


Ulusal Birlik Partisi (UBP), Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada seçimlerde milletvekili aday adayı olmayacağını, adaylığını bir başka seçime ertelemeyi daha doğru ve uygun bulduğunu kaydetti.

2018 erken genel seçimlerinde partisi için ter dökeceğini kaydeden Gardiyanoğlu, seçimden sonra KKTC’nin iktidar partisinin ilçe başkanı olabilmek için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Gardiyanoğlu’nun işte o paylaşımı;

“Kamuoyuna saygıyla bildirmek isterim ki; Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı olarak, ilçe yönetim kurulu ve Ulusal Birlik Partisi örgütlerindeki vefakar arkadaşlarım sürekli yakıştırıp teşvik etmelerine rağmen Lefkoşa İlçesi’nin seçimdeki önemi, bana düşecek olan ağır sorumluluk ve Ulusal Birlik Partisi’nin seçimdeki başarısının benim bireysel başarımdan çok daha önde tuttuğum için bu seçimlerde milletvekili aday adayı olmamaya karar verdim.

2018 erken genel seçimlerinden Ulusal Birlik Partisi’nin başkent ilçe başkanı olarak, partimin başarısı için ter dökeceğim ve seçimden sonra KKTC’nin iktidar partisinin ilçe başkanı olabilmek için var gücümle çalışacağım.

Ülkemizin ve partimizin geçmekte olduğu bir kritik dönemeçte Ulusal Birlik Partisi’nin en alt basamaklarını tırmanmaya başladığım çocukluk günlerinden beridir hayalini kurup kendime amaç edindiğim partim adına halkımı KKTC Cumhuriyet Meclisi’nde temsil etmek için aday olmayı bir başka seçime ertelemeyi daha doğru ve uygun bulduğumu, partililerim ve kamuoyuna duyurmak istiyorum. Saygılarımla,  Sadık Gardiyanoğlu UBP Lefkoşa İlçe Başkanı.”

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Milletvekili aday adayı olmayacağım’

Yorumlar kapalı.