Pehlivan, Artık bı acıyı hep yaşayacağız



featured


KIBRIS WEB HABER – CANLI AKTARIM

Gazeteci Alihan Pehlivan, Adıyaman’da bulunan İsias Otel’in enkaz çalışmalarında şahit olduklarını BRT ekranlarında aktardı.

Gördüklerini aktarmakta zorlanan Pehlivan, “Keşke çok daha fazla insan kurtarılsaydı ama enkaz çok kötü durumdaydı” diyerek, gerçekleri gözler önüne serdi.

“ARTIK BU ACIYI HEP YAŞAYACAĞIZ”

Gördüklerini unutmayacağını beliten Pehlivan, “Bu travma bugünlük bir travma değil. Artık bu acıyı hep yaşayacağız. Hiç aklımızdan çıkmayacak şeylerle karşılaştık. Dört gün diye gittik kaç gün kaldığımızı unuttuk. Zaman kavramı aklımızdan gitti” şeklinde konuştu.

“BU PARALARLA BİR SPOR SALONU YAPMAMIZ LAZIM”

Çocuklara bakanlık tarafından verilen harcırahları bulduklarını aktaran Pehlivan, “Orada çocukların enkazında harcırah paralını bulduk, bakanlığın verdiği. Konuştuk kendi aramızda ve dedik ki “Bu paralarla bu çocuklar için bu ülkede mutlaka ama mutlaka herkesin para koyacağı bir spor salonu yapmamız lazım. Herkesin katkı koyacağı bir şey olması lazım” dedi.

Yaşadıklarını aktaran Pehlivan sözlerine şöyle devam etti:

“Biz oraya gazeteci olarak gittik o ailelerden biri olarak döndük. Benim şimdi 35 tane kardeşım var, 35 tane ailem var. Süleyman Uluçay’ı tanımazdım, bilmezdim, orada 4 gün boyunca evlat gel, evlat git baba-oğul gibi olduk. Ailelerle de öyle olduk. Sabah konuştuğum bazı aileler de biran önce dönmeyi bekliyorlar. Bazı arkadaşlar bizim ki de çıksın da “Alalım dönelim” diyorlar. Çok zor, çok büyük bir acı. Allah bir daha bu millete böyle bir acı göstermesin”

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pehlivan, Artık bı acıyı hep yaşayacağız

Yorumlar kapalı.