Polisiye bir dizide rol almak istiyor



featured


Orhan İSMAİLOĞLU
 

Türkiye’nin ünlü mankeni Şenay Akay, yoğun bir tempoda çalıştığını söyleyerek modelliği sevdiğini belirtti.

Modellikle ilgili iş tekliflerini geri çevirmediğini, her zaman doğru kararlar verdiğini ifade eden Akay, dizi tekliflerine de sıcak baktığını, polisiye bir dizide rol almak istediğini söyledi.

 Akay, birçok dizi teklifi aldığını ancak bu konuda ince eleyip sık dokuduğunu belirterek “En iyisini seçmek istiyorum” dedi.

Lefkoşa Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen “8. Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı”nda stant açan Prenses Hair Nail Skin & Body Care’ın tanıtımlarında yer alan Şenay Akay, çalışmaları hakkında KIBRIS’a konuştu.

 

Güzellik yarışmaları eskisi gibi değil”
 

Son dönemlerde Türkiye ekranlarında çok iyi diziler olduğunu söyleyen Şenay Akay, “İzlediğim diziler var, yeni çıkan oyuncuların birçoğu başarılı” dedi.

Akay, Türkiye’de son dönemlerde gerçekleşen güzellik yarışmalarının artık eski ruhunun kalmadığını belirterek “Eskiden birçok kız bu tür yarışmalara girmek için uğraş verirdi şimdi bu tarz yarışmalar eskisi gibi olmuyor” dedi.

 

Yeni isimler yetiştiriyorum”
 

Ünlü manken, kendisinin yetiştirdiği Aslıhan Karalar’ın Best Model of Turkey ve Best Model of the Word Yarışması’nda birinci geldiği için çok mutlu olduğu söyledi.

Akay, böyle başarılı kişilere her zaman kapılarının açık olduğunu onları en iyi şekilde yetiştirmek istediğini belirtti.
 

“Kıbrıs’ı çok seviyorum”
 

Şenay Akay, Kıbrıs’ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek “Kıbrıs’ta düzenlenen Best Model of Turkey Yarışması’nda birinciliğini kazandım. Burayı çok seviyorum. İnsanları çok sıcakkanlı” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polisiye bir dizide rol almak istiyor

Yorumlar kapalı.