‘Seyir gücü yüksek maç olsun’



featured


Can İPCİOĞLU

Ara transfer dönemin hızlı takımlarından Mağusa Türk Gücü ile Cihangir oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyorlar. Yoğun bir idman programı uygulayan her iki takımın teknik heyeti karşılaşmadan kayıpsız çıkmak istiyor. Ligin ikinci devresinin ilk maçında Yenicami’ye mağlup olan Mağusa Türk Gücü bu mağlubiyetin telafisini yapmak isterken, Türk Ocağı’nı yenerek üç puan alan Cihangir ise zorlu mücadeleden yine galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

 

Oraloğlu: “İleriye bakıyoruz”

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, Yenicami karşısında aldıkları yenilginin geride kaldığını ve önlerinde 14 maçlık bir maratonun olduğunu ifade ederek bu süreçte ne kadar fazla puan alırız düşüncesinde olacaklarını söyledi. Cihangir maçının zorluğuna dikkat çeken Oraloğlu, Mağusa Türk Gücü’nde geçmişte futbol oynayan oyuncuların bu kez Cihangir forması ile rakip olacaklarını, Erol Aksunlar, Nurettin Gecekuşu ve son olarak Fırat Ersalan’ın daha motive bir mücadele sergileyeceğini söyledi. Böyle durumların hep yaşandığını ifade eden Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, dikkat edilmesi gereken oyuncuların var olduğu Cihangir karşısında kazanmak isteyeceklerini söyledi. Mağusa Türk Gücü’nde Halil Uçar’ın sakatlığının devam ettiği, Erdoğ’un ise Yenicami maçında aldığı darbe sonrasında dizindeki ağrıları nedeni ile idmanlara çıkamadığı öğrenildi.

 

Davulcu: “Farklı bir hikayesi olacak”

Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu ise Türk Ocağı karşısında aldıkları galibiyetin morali ile Türk Gücü maçı için hazırlıklarını sürdürdüklerini ve iyi bir seri yakalamak için gayret etmeye devam etmeleri gerektiğini açıkladı. Her maçın ayrı bir hikayesi olduğunu söyleyen Toygar Davulcu, Mağusa Türk Gücü karşısında da iyi bir futbol ve mücadelesi yüksek bir oyun sergileyip haklı bir galibiyet parolası ile maça çıkacaklarını belirtti. Mağusa Türk Gücü ile deplasmanda oynayacaklarını ve rakiplerinin ne yapabileceğini bildiklerini ifade eden Davulcu, oyuncularının sahada ne yapmaları gerektiğini iyi etüt etmeleri halinde kazanmamaları için bir sebeplerinin olmadığını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Seyir gücü yüksek maç olsun’

Yorumlar kapalı.