Tahliye edilecek diğer hastanelerdeki taşınma hazırlıkları sürüyor



featured


İstanbul’da deprem riski nedeniyle tahliye kararı verilen hastanelerin sayısı artıyor. Tamamı veya bir bölümü taşınacak hastane sayısı 6’ya çıktı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin de Profesör Doktor Murat Dilmener Acil Durum Hastanesine tahliyesine karar verildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, listeye yeni eklenen hastaneleri açıkladı.
Kahramanmaraş depremlerinin ardından İstanbul’daki hastane binalarının incelenmesi sürüyor.

Tahliye edilecek hastaneler listesine yenileri eklendi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin B ve C bloklarında halihazırda yürütülmekte olan hizmetler, aynı kampüste bulunan Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Prof. Dr. Asaf Ataseven ek binası ile Sultanbeyli Devlet Hastanesinde sürdürülecektir.” dedi.

Bakan Koca, İstanbul Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ihtiyacını karşılamak için Gümüşsuyu ek binasında ilave kapasite oluşturulacağını açıkladı.

SAYI 6’YA YÜKSELDİ

İstanbul ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri ile Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye edileceği ilk açıklanan sağlık kuruluşlarıydı.
Listeye yeni eklenenlerle beraber, İstanbul’da tahliyesine karar verilen kurum sayısı 6’ya ulaştı.
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan B ve C bloğun da tahliye edilmesine karar verildi. Bu binada bulunan klinikler Bahçelievler Devlet Hastanesi ve İstanbul Fizik Tedavi Hastanesine tahliye edilecek.
Kağıthane Devlet Hastanesinin Şişli Hamidiye Etfal Hastanesine taşınma işlemleri tamamlandı.
Tahliye edilecek diğer hastanelerdeki taşınma hazırlıkları sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tahliye edilecek diğer hastanelerdeki taşınma hazırlıkları sürüyor

Yorumlar kapalı.