Toslak’ın evinde bulunan silah araştırılıyor



featured


Ahmet İLKTAÇ

Kendini FETÖ soruşturması kapsamında gizli görevdeki yetkili bir albay olarak tanıtan ve bu görevini gizleme amaçlı gündüzleri ticaretle uğraştığını öne sürüp, piyasadan 5 milyon TL dolandıran Masum Menteşe ve yanında bulunan Feridun Ersalan, Şahin Ocak ve Adem Turpçu’nun sürat teknesiyle Kaplıca Balık Barınağı’ndan, “onaylanmış olmayan bir limandan” kaçmalarına yardımda bulunduğu için tutuklanan Ahmet Toslak’ın evinde yapılan aramada, tabanca, canlı mermi ve boş kovan bulundu.

46 yaşındaki Ahmet Toslak’ın Yeniboğaziçi köyünde bulunan evinde tespit edilen 7,65 mm çapında tabanca, şarjörü, 11 adet canlı mermi ve 30 adet çeşitli çaplarda boş kovanla ilgili olarak Türkiye’de, askerlik günlerinden kaldıklarını öne sürdüğü öğrenildi.

Tolsak’ın, “onaylanmış olmayan bir limandan çıkış yapmaya yardımcı olma” soruşturmasından dolayı poliste tutukluluğu devam ediyor.

Ahmet Toslak’ın bu iddiasını kanıtlamak için Türkiye’den ilgili evrakları getireceğini taahhüt ettiği belirtildi.

Öte yandan konuyla ilgili Polis Basın Subaylığı şu açıklamayı yaptı:

“22.10.2017 tarihinde, saat 15.30 – 17.00 saatleri arasında, Yeniboğaziçi’nde, A.T. (E-46)’nin ikametgâhında polis tarafından yapılan aramada, bir adet 7,65 mm çapında tabanca, şarjörü, 11 adet canlı mermi ve 30 adet çeşitli çaplarda boş kovan bulunarak emare olarak alınmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Toslak’ın evinde bulunan silah araştırılıyor

Yorumlar kapalı.