Yumruk atıp, burnunu kırdılar



featured



Ahmet VAMIK

Arkadaşları O. A. ile kavga ettiği gerekçesiyle M. Ç. isimli şahsı darp edip burnunun kırılmasına neden olan Emrah İşkey ile Nevzat Korkmaz tutuklanarak Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar aleyhine soruşturma maksatlı iki günlük tutukluluk emri alındı.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen duruşmada Başsavcılık adına Savcı Emine Taşkın, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Yanaroğlu’nu tanık olarak dinletti.

Zanlılar Emrah İşkey ile Nevzat Korkmaz’ın “Vahim Zarar” ve “Ciddi Darp” suçlarından methaldar olduklarını belirten polis memuru Mustafa Yanaroğlu, iki zanlının arkadaşları O. A. ile kavga ettiği gerekçesiyle M. Ç. isimli şahsı aracının içerisinde oturduğu sırada yumruk atarak darp ettiklerini ve burnunun kırılmasına neden olduklarını ifade etti.

Suçlamaları kabul etmediler

Meseleyle ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiğini söyleyen Yanaroğlu, kamera kayıtlarının incelenmesi gerektiğini belirtti. Yanaroğlu, zanlıların tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz alan zanlı Emrah İşkey ise, kendisinin kimseye vurmadığını ve kavgayı ayırmaya çalıştığını iddia ederken, zanlı Nevzat Korkmaz ise, olayın kendisiyle alakası olmadığını ve kamera kayıtları incelendiği zaman gerçeğin ortaya çıkacağını öne sürdü.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, tahkikatın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacıyla, zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yumruk atıp, burnunu kırdılar

Yorumlar kapalı.