Zorlu başlangıç



featured


Can İPCİOĞLU

K-Pet Süper Ligin ilk devresini 30 puanla lider tamamlayan Yenicami ikinci devrenin açılış maçında 26 Ocak Cuma akşamı Lefkoşa Atatürk Stadı’nda çıkışa geçmek isteyen Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek. Yaptığı flaş transferlere karşılık lige iyi başlayamayan ancak daha sonra toparlanarak ilk yarıyı 20 puanla tamamlayan Mağusa Türk Gücü ikinci yarıya iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan her iki takımın teknik direktörleri kazanmak dışında başka bir düşüncelerinin olmadığını vurguladılar

Devecioğlu: “Oyun kurgumuza güveniyorum”

Yenicami ikinci devre öncesinde vatandaş olarak kadroya katılan Faruk ve Türkiye’den dönen Osman Şanverdi’yi dahil etti. Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Mağusa Türk Gücü karşılaşmasının çok zorlu geçeceğini ve rakiplerinin transferde oldukça güçlendiğini söyledi. Sedat Devecioğlu çok ciddi takviyeler yapan Mağusa Türk Gücü’nü yenebilecek güçte olduklarını vurgulayarak oyun sistemlerine ve oturmuş bir kadroları olduğu için oyuncularına güvendiğini vurguladı.

 

Oraloğlu: “Lefkoşa’ya kazanmaya gidiyoruz”

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu ise Samuel Zokou’nun haber vermeden ülkeden ayrılmasının kendilerini üzdüğünü ancak bu boşluğu Dinopeter ile doldurarak daha önce gerçekleştirdikleri transferlere bir yenisini ekleyerek kadrolarını güçlendirdiklerini dile getirdi. Oraloğlu, Yenicami karşısında Lefkoşa’ya galip gelmek için geleceklerini de belirtti. Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, Arif dışında eksik oyuncularının bulunmadığını vurgulayarak ikinci devreye iyi başlayarak istikrarı yakalamak istediklerini vurguladı.  

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zorlu başlangıç

Yorumlar kapalı.