banner6

Bomba alarmı verildi

banner37

Temizlik görevlisinin ağaç yapraklarını doldurduğu karton koliyi Lefkoşa Şehitler Anıtı Çemberi’nin üzerinde unutması, başkentte paniğe neden oldu

Bomba alarmı verildi
banner90
banner99

Ahmet VAMIK

Lefkoşa’nın en merkezi ve önemli noktalarından biri olan Şehitler Anıtı Çemberi’ne bırakılan karton kutu büyük panik yarattı.

Vatandaşlar tarafından fark edilen karton kutu polis ekiplerini harekete geçirdi. Çember üzerinde bulunan kutunun içerisinden ağaç yaprakları çıkması sonrası herkes rahat bir nefes aldı.

Polise dün saat 12.30’da, Cumhuriyet Meclisi ve Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği’nin arasında bulunan Şehitler Anıtı Çemberi’nde şüpheli bir kolinin olduğuna dair yapılan ihbar, hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

En yakın polis ekibi bölgeye sevk edilerek trafik akışı durduruldu ve bölge boşaltıldı.

Alınan önlemlerin ardından bölgede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen uzmanlar, söz konusu kutunun bölgede temizlik yapan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) görevlisi tarafından bırakıldığını tespit etti.

Kutunun güvenli olduğunun anlaşılmasının ardından ise söz konusu koli, çöpe atılmak üzere polis ekipleri tarafından alındı.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 07:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner111

banner34

banner75

banner104