Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Genç TV'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı.
Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal ile ilgili Meclis'te yapılan eylemin sorulması üzerine Taçoy, tepkiye İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasının da eklenmesi gerektiğini söyledi.
Ahmet Ünsal'a soruşturma açılması gerektiği konusuna katıldığını belirten Taçoy, konunun yarın Bakanlar Kurulu'na gelmesini beklediklerini ifade etti.
Taçoy, "Ben bir soruşturma açılması kanaatindeyim. Sonucu ne olursa olsun, gerekli kararı da siyasilerin vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu gibi sözler, toplum içine sokulmaması gerekir” dedi.
“Sayın Başbakan nasıl bir karar verir göreceğiz” diyen Taçoy, şöyle devam etti:
“Bakanlar Kurulu’nda konuşacağız. Bu, Bakanlar Kurulu’nda olmazsa, bir sonraki de bunun cevabı bir şekilde verilir. Konu ne kadar gündeme getirilir bilemem ama gerekirse biz gündeme getiririz ve bir karar almaya çalışırız. Bakanlar Kurulu yarın... Yarın konuşulur" diye konuştu.

YORUM EKLE
1
Ercan Havalimanı'ndan ambulansla alınan hasta...
2
7'nci "İyilik Treni" Herat'a...
3
Kadirov, "Bu korkunç eylem Türkiye'ye...
4
Bursa'da vinç sepetinde içki içip, rastgele...
5
Ünlü oyuncu Hande Erçel'in yeni projesi belli...
6
Brezilya'da 7 kilogram ağırlığında dünyaya...
7
Hilmi Topaloğlu'nun büyük oğlu Volkan Topaloğlu,...
8
ABD’li üst düzey bir askeri yetkili ABD ve diğer...
9
Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak, ülkesinin,...
10
Sefo, konserlerine hız kesmeden devam ediyor
ANKETTüm Anketler
VEFATLAR
Tüm Vefatlar
KTFF LİG TABLOSU
Takım | O | G | B | M | Av | P |
---|
SIRADAKİ HABER