banner6

Erhürman: Türkçe bilmeyen öğrenciler sorununun, “öğrenci sayısı artarak” devam ettiğini öğrendik

banner37

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Türkçe bilmeyen öğrenciler sorununun, öğrenci sayısı artarak devam ettiğini öğrendiklerini belirtti; “Neler kaybettiğimizin, nasıl riskler yarattığımızın farkında mısınız” diye sordu.

Erhürman: Türkçe bilmeyen öğrenciler sorununun, “öğrenci sayısı artarak” devam ettiğini öğrendik
banner90
banner99

KIBRIS WEB HABER SOSYAL MEDYA

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Dün Gazimağusa’da okul ziyaretlerinde bulunduklarını paylaştı.

Erhürman'ın paylaşımında  “Onlarca defa gündeme getirdiğimiz Türkçe bilmeyen öğrenciler sorununun öğrenci sayısı artarak devam ettiğini öğrendik öğretmen ve müdürlerimizden...” sözleri dikkat çekti

Erhürman’ın paylaşımı şu şekilde:

Dün tam gün Mağusa'daydık. Okullarımızı da ziyaret ettik. Onlarca defa gündeme getirdiğimiz Türkçe bilmeyen öğrenciler sorununun öğrenci sayısı artarak devam ettiğini öğrendik öğretmen ve müdürlerimizden.

Sabahleyin sınıfa girip, okul kapanana kadar konuşulan hiçbir şeyi anlamadan oturup bekleyen, teneffüslerde yalnızca kendi gruplarıyla iletişim kuran, sonra evlerine giden onlarca öğrenci. Bu öğrenciler de, diğer öğrenciler de, öğretmenler de sıkıntılı!

Neler kaybettiğimizin, nasıl riskler yarattığımızın farkında mısınız? Her gündeme getirdiğimizde açıklama yapıp, çözüyoruz demekle yetinmeye devam mı? Yazık!

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2023, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner111

banner34

banner75

banner104