Türkiye ile KKTC arasında Geçitkale Hava Meydanı Enerji Nakil Hatlarının Deplase Edilmesine İlişkin Protokol” Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete’de yayımlandı.
Türkiye ve KKTC arasında 17 Ekim 2022’de Ankara’da imzalanan “Türkiye ile KKTC Arasında Geçitkale Hava Meydanı Enerji Nakil Hatlarının Deplase Edilmesine İlişkin Protokol” Türkiye’den Milli Savunma Bakanlığı ile KKTC‘den Ekonomi ve Enerji Bakanlığı ve Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu tarafından proje hazırlanmasını, onay ve yapım faaliyetlerinin ortak gerçekleştirilmesini öngörüyor.
Protokolle söz konusu enerji nakil hatlarının hava alanı trafiğini engellemeyecek şekilde deplase işleminin yapılması amaçlanıyor.

YORUM EKLE
1
Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, güncel toptan taze...
2
Güzelyurt’ta bazı köylere yarın elektrik verilemeyecek
3
Haluk Levent çok yakında yeni bir şarkı ile hayranlarının...
4
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı:...
5
Gazimağusa- Karpaz anayolunda bu akşam saatlerinde...
6
Mustafa Şenol Sütçü yeniden Spor Dairesi Müdürü...
7
Podolyak: "Herson'da bir itfaiye istasyonu...
8
İngiltere’de konut fiyatları geçen yılın aralık...
9
İsrail askerleri, Batı Şeria'da bir çocuğu...
10
İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası ile Kıbrıs...
ANKETTüm Anketler
VEFATLAR
Tüm Vefatlar
KTFF LİG TABLOSU
Takım | O | G | B | M | Av | P |
---|
SIRADAKİ HABER