Güren TİLKİ
Güzelyurt İlçesi izcileri, öğretmenleri ve velileri, Güzelyurt Otobüs Terminali’nde toplanarak, ülkemizde trafikle ilgili olarak yaşanan sorunlara ve kazalara vurgu yapmak için eylem yaptı.
Eylemde, izciler renkli balonların yanı sıra ‘Sen Konuşurken Hayat Susabilir’, ‘Alkol Sevdiklerimizden Ayırır’, ‘Sadece Radarlarda Yavaşlamayın’, ‘Trafik Kurallarına Uyalım’, ‘Direksiyonu Tut Telefonu Unut’, ‘Hızını Azalt Ömrünü Uzat’ yazılı pankartlar taşıdı.
Güzelyurt İzci Kurulu Başkanı Çilem Hıdıroğlu, Milli Eğitim Ve Kültür Bakanlığı’na bağlı Güzelyurt İlçesi İzcileri olarak trafikte bir farkındalık yaratmak amacıyla etkinliği düzenlediklerini söyledi.
Trafikte çocukların da bulunduğuna dikkati çeken Hıdıroğlu, kazaları önlemek için trafik kurallarına uyulmasının önemine vurgu yaptı.
Hıdıroğlu, herkesi trafik kurallarına uymaya çağırarak, kazaların olmadığı bir yıl diledi.
Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2016, 09:52