Açılış hitaplarında ilk sözü alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, bugün burada olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Üretmenin değerini kadınlardan öğrendik, çok şanslıyız, üretmeyi bilen ve seven kadınlarımızla ne kadar gurur duysak azdır” ifadelerini kullandı.
Taçoy, kadınlar üretirken, kendilerinin de, kadınların imkanlarını geliştirmek, yaşadığı zorlukları ortadan kaldırmak ve birlik olmalarını sağlayıp, işbirliği yapmaları için kooperatifleşmeye verdikleri önemi işaret etti.
Taçoy, üretim ve yardımlaşmanın önemine işaret ederek, kadın kooperatifleri buluşmasına ülkeden ve Türkiye’den destek veren herkese teşekkür etti.
İş birliği ve dayanışmanın önemini çok iyi bildiklerini, bugün de önemli bir iş birliği protokolüne imza attıklarını ifade eden Taçoy, iki ülke arasındaki bilişim altyapısının ve hizmet binalarının geliştirileceğini, böylece halka sosyal hizmet alanında çok daha verimli bir hizmet sunacaklarına inanç belirtti, destek veren herkese teşekkür etti.
Derya Yanık’a kendilerine gösterdiği ilgi alakaya da teşekkür eden Taçoy, iki ülke arasındaki ilişkilerin her alanda daha da gelişeceğine vurgu yaptı.

YORUM EKLE
1
İthal meyve ve yerli sebzede zehir
2
Rum Polisi vatandaşı çileden çıkardı
3
Lefke'de motosiklete çarparak olay yerinden...
4
“Mart ayından sonra fiyatlar düşecek”
5
Arıklı: “Ercan Havalimanı Türkiye’nin 4’üncü...
6
Girne Çevre Yolu’nda korkutan kaza
7
Emekli Astsubaylar Derneği, Çetinkaya Taksim Sahası'ndaki...
8
Fatoş Kumru’dan “Yeni bir cover geliyor”
9
KKTC Milli Olimpiyat Komitesi, Birleşmiş Milletler...
10
Girne Belediyesi ilk Köy Meclisi toplantısını...
ANKETTüm Anketler
VEFATLAR
Tüm Vefatlar
KTFF LİG TABLOSU
Takım | O | G | B | M | Av | P |
---|
SIRADAKİ HABER