banner6

Kazadan sekiz saat sonra yakalandı

banner37

Emanet aldığı otomobilin kontrolünü kaybeden genç sürücü, trafik ışıklarını yerle bir ettikten sonra arkasına bile bakmadan ortadan kayboldu

Kazadan sekiz saat sonra yakalandı
banner150

banner150 banner150

Mehmet KARA

Emanet aldığı otomobille seyrederken, eski Kıbrıs Türk Hava Yolları binasının karşısındaki trafik ışıklarına çarparak yerle bir eden 29 yaşındaki genç sürücü A. G.; aracıyla olay yerinden kaçtı ama polisin elinden kaçamadı.

Kaza, dün sabah saat 04.00 sıralarında oldu.

Hasara uğrattığı aracını park ettikten sonra evinin yolunu tutan genç sürücü, polis tarafından kazadan yaklaşık sekiz saat sonra 11.30’da tespit edildi.

İhbar üzerine Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube ekibi, olay yerine giderek inceleme yaptı.

Trafik Şube Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan ve ekibi, kazada çarpmanın etkisiyle kırılan aracın far parçalarını delil olarak topladı. Parçaları birleştiren polis, soruşturmayı derinleştirdi.

Ekibin başarılı çalışması sonucu konu araç ve ardından sürücü, kazadan yaklaşık sekiz saat sonra tespit edildi.

Gözaltına alınan genç sürücünün, iddiaya göre alkollü olduğu için kaza mahallini terk ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner75

banner88

banner104