banner6

Kıbrıs Gazetesi Günün Manşetleri

banner37

Kıbrıs Gazetesi Günün Manşetleri
banner150

banner150

banner99

Lefkoşa Belediyesi; Hamitköy, Dumlupınar, Haspolat ve Metehan bölgelerinin kanalizasyon sorununu çözmek için kaynağa ihtiyaç duyuyor

4 bölgenin altyapısı eksik

7 milyon Euro gerekir… LTB, açıklamasında Hamitköy, Dumlupınar, Haspolat ve Metehan bölgelerinde kanalizasyon altyapısı eksikliği bulunduğunu ifade ederek, söz konusu altyapı çalışmalarının tamamlanması için öngörülen yatırım ihtiyacının ise 7 milyon Euro civarında olduğunu ifade etti. LTB’nin, ihtiyaç duyulan kaynak için KEİ, Avrupa Birliği Destek Ofisi ve LTB’nin öz kaynakları olmak üzere üç temel kaynak noktası olduğu kaydedildi.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Türkiye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, KKTC’ye geldi

               

Protokol imzalanacak

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

PGM’nin trafik raporları, 2023 yılının ilk 29 gününde KKTC’de toplam 229 trafik kazası meydana geldiğini, bu kazalarda 74 kişi yaralanırken, dört kişinin de hayatını kaybettiğini ortaya koyuyor

Trafikte durum kötü

Bir haftada üç kurban…Gazimağusa’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Mehmet Raif Koçak kurtarılamadı. 20 Ocak’ta meydana gelen trafik kazası sonucu ağır yaralanan yaya Koçak, tedavi gördüğü YDÜ’de yapılan tüm müdahalelere rağmen, 28 Ocak’ta yaşamını yitirdi. İskele–Karpaz anayolunda geçtiğimiz cuma meydana gelen kazada ağır yaralanan ve Gazimağusa Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alınan Hakan Kerek de yapılan tüm müdahalelere rağmen dün yaşamını yitirdi. Gazimağusa-Karpaz anayolunda dün gece meydana gelen trafik kazasında da Gelincik’te sakin Fadime Ağcakoca yaşamını yitirirdi.

Ölümlü ilk kaza 18 Ocak’ta… PGM’nin haftalık trafik raporlarına göre, KKTC genelinde 1 Ocak 2023’ten bugüne toplam 229 trafik kazası gerçekleşti; bu kazalarda 74 kişi yaralandı, dört kişi de hayatını kaybetti. İskele-Gazimağusa anayolunda 18 Ocak’ta meydana gelen ‘yılın ölümlü ilk trafik kazasında’ ağır yaralanan Tahsin Tilki, hayatını kaybetti. Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre Tilki, tedavi gördüğü Gazimağusa Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tilki, KKTC’nin 2023 yılında trafik kazalarındaki ilk can kaybı olarak kayıtlara geçti.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Girne Belediye Başkanı Şenkul’un “Limanı belediye yönetecek” çıkışına, Turizm Müsteşarı Aktunç tepki gösterdi

“Antik liman kimin?” tartışması…

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Türkiye Milli Savunma Bakanı Akar, MÜSİAD Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada vurguladı:

Kıbrıslı kardeşlerimizin hakkını çiğnetmedik, çiğnetmeyeceğiz

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Rum basınının iddiası:

BM yan yana yaşayan iki komşunun işbirliğini ileri götürüyor, AB de ona yardımcı oluyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner111

banner34

banner75

banner88

banner104