banner6

Kudret Özersay: Hal Yasası konusunda hani herkes uzlaşmıştı?

banner37

HP Genel Başkanı Kudret Özersay, üretici kesimin, Hal Yasası'nın mevcut halini doğru bulmadığını belirterek, "Hal Yasası konusunda hani herkes uzlaşmıştı?" diye sordu.

Kudret Özersay: Hal Yasası konusunda hani herkes uzlaşmıştı?
banner150

banner150

banner99

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, kişisel sosyal medya hesabından, Hal Yasası'nın tüm tarafların ve paydaşların oluru ile geçtiğini hatırlattı, söz konusu yasanın uzlaşı sonucu kabul edildiğinin açıklandığını belirtti.

“Şimdi hem üretici, hem tüccar, hem seracılar herkes, ‘birisi lobi yaptı, yasa değişti, biz doğru bulmuyoruz, yanlıştır’ diyor ve yasa Cumhurbaşkanı tarafından da imzalanmadığı için öyle ortada kaldı” diyen Özersay, konuyla ilgili açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

E hani herkes uzlaşmıştı? Birileri yalan söylüyor ama kim? Sizce kim?

Geçen hafta Tarım Komitemizin Başkanı sevgili Turgut Alas hem hükümet hem de ana muhalefet bu konuda popülizm yapıyor demişti, umarız şimdi neden o açıklamayı yaptığımız anlaşılmıştır...”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner111

banner34

banner75

banner88

banner104