banner6

LBT, şubat ayında üç farklı oyunun seyirciyle buluşacağını duyurdu

banner37

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu (LBT), yetişkinler için iki, çocuklar için bir oyun olmak üzere şubat ayında üç farklı oyunun seyirciyle buluşacağını duyurdu

LBT, şubat ayında üç farklı oyunun seyirciyle buluşacağını duyurdu
banner150

banner150

banner99

LBT’den yapılan açıklamaya göre, Flavia Coste’nin yazdığı, Osman Ateş’in yönettiği “Paraya Hayır” isimli tek perdelik komedi, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda her çarşamba akşamı sahnelenmeye devam edecek.

Carole Greep’in yazdığı, Cem Aykut'un yönettiği “Biz Size Hayranız” oyunu ise, Girne ve Mağusa seyircisiyle buluşacak. Oyun, 11 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda,  18 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenecek.

“Karagöz Sihirli Sebzeler” de şubat tatilinde çocuklarla buluşacak. Oyun, 7 ve 14 Şubat salı günleri saat 17.00’de Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Salonu’nda sahneye konulacak.

Tüm oyunların biletleri, www.biletinial.com adresinden ve LBT gişesinden temin edilebilecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2023, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner111

banner34

banner75

banner88

banner104