Tıp-İş’ten verilen bilgiye göre, Dr. Ahmet Varış’ın başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısında genel sekreterliğe Dr. Arif Ersoy, mali sekreterliğe Dr. Nafiye Direktör, sosyal ilişkiler sorumluluğuna Dr. Volkan Onar ve örgütlenme sekreterliğine Dr. Emre Vudalı, Lefkoşa bölge koordinatörlüğüne Dr. Şükrü Onbaşı getirildi.
ALTYAPI EKSİKLİKLERİNİN GİDERİLMESİ ÇAĞRISI
TIP-İŞ başkanı Ahmet Varış Yönetim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada “İvedi bir şekilde, halkın hizmet aldığı kamu sağlık merkezlerindeki altyapı eksikliklerinin giderilerek çağımıza uygun hale getirilmesi sağlanmalıdır” dedi
HEKİM HAKLARI
Hekim hakları ile nitelikli sağlık hizmeti için mücadele vereceklerini belirten Varış, “Hekimler için insanca çalışma koşulları, tanımlı mesai saatleri ve hekim onuruna yakışır bir iş güvencesi sağlanmadan hekimlerin görev yerlerinde huzur ile hizmet vermesi, hastalarına yeterli seviyede faydalı olması beklenmemelidir” diye konuştu.
Varış ayrıca, sağlık politikalarının yetersiz olduğu, siyasetçilerin sadece günübirlik çözümlerle sorunları ötelemeye çalıştığı iddialarında da bulundu.

YORUM EKLE
1
Tillerson görevden alındı, Pompeo geliyor
2
Stephen Hawking hayatını kaybetti
3
Sokak ortasında cinayet!
4
Başkentte bir garip bıçaklama vakası
5
Baltayla arabaya saldıran zanlı, teminatla serbest
6
Haftada 2 gün ispatı vücut edecek
7
Polis, her ihtimali araştırıyor
8
103 tane uyuşturucu hapı, Girne'de sattılar
9
PTTmatikler, nisan sonu devrede
10
Kokudan durulmuyor
ANKETTüm Anketler
VEFATLAR
Tüm Vefatlar
KTFF LİG TABLOSU
Takım | O | G | B | M | Av | P |
---|
SIRADAKİ HABER