Ergi ÖZBEK
Avenue Dereboyu sponsorluğunda, 8 Ekim 2017 Pazar günü bugün, Kaplıca-Kantara yolunda hazırlanan 3.8 kilometrelik yolda yapılacak sezonun üçüncü tırmanma yarışının kayıtla 17 ekip yarışa kayıt yaptırdı. Dört çeker limitsiz araçların mücadele ettiği E2 kategorisinde 4 ekip kayıt yaptırırken, her zaman olduğu gibi yine en kalabalık kategori arka itiş araçların mücadele ettiği E4 kategorisi oldu. E4 kategorisinde 10 ekip start alacak. E3, S1 ve T1 kategorilerinde ise birer ekip mücadele edecek.
Şampiyonada kritik viraj
En beğenilen ve en uzun tırmanma etaplarından biri olan Kaplıca-Kantara arasındaki yolda yapılacak yarış, şampiyonaya 1.5 katsayı üzerinden puan vereceği için büyük öneme sahip. Geride kalan iki yarışta topladığı 27 puanla Deniz Denner liderlik koltuğunda otururken, onu 25 puanla Mehmet Çocuk ve 22 puanla Hasan Reyhan takip ediyor.
Yarışın seremonik startı dün 14:00de yapıldı. Bugün 12.00’de heyecanın start alacağı yarışta ise ekipler biri antrenman olmak üzere 3 kez etaba çıkacaklar. Yarışın tamamlanmasının ardından ödül töreni Kantara meydanında yapılacak.
Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 11:39