banner6

Hırvat futbolcu Josko Gvardiol, Formasını depremzedelere bağışladı

banner37

Hırvat futbolcu Josko Gvardiol, geliri depremzedeler için kullanılmak üzere imzalı RB Leipzig formasını Türkiye Zagreb Büyükelçiliği'ne bağışladı.

Hırvat futbolcu Josko Gvardiol, Formasını depremzedelere bağışladı
banner90
banner99

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok şehirde yıkıcı hasarlara sebebiyet veren depremlerden etkilenen vatandaşlar için yardım çalışmaları devam ediyor.

Hırvat futbolcu Josko Gvardiol, RB Leipzig takımında giydiği imzalı formasını depremzedelere yardım için Türkiye Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran’a teslim etti.

"Gvardiol formasını bağışladı"

Türkiye'nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran'ın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Hırvatistan Milli Takımı ve RB Leipzig’in yıldız oyuncusu Josko Gvardiol. Dayanışma mesajıyla birlikte, başarılı performanslara imza attığı 32 numaralı formasını, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere Büyükelçiliğimize gönderdi."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner111

banner34

banner75

banner104