banner6

Özgürgün YDÜ Kadın Basketbol Takımı'nı kutladı

banner37

Başbakan Hüseyin Özgürgün, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nı (EuroCup) kazanan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı’nı kutladı.

Özgürgün YDÜ Kadın Basketbol Takımı'nı kutladı
banner150

banner150 banner150

Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Özgürgün, kutlama mesajında, İstanbul’da bu akşam final maçında rakibi Bellona AGÜ'yü yenerek, şampiyon olan YDÜ takımını, büyük bir sevinç ve gurur yaşatan tarihi başarısından dolayı kutladıklarını belirtti.

Özgürgün, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kazanmış olduğu Türkiye şampiyonluğundan sonra zorlu geçen Avrupa Kupası maçlarında gösterdiği başarıyı kupası ile taçlandırarak Avrupa’nın en büyüğü olan YDÜ Kadın Basketbol Takımı’nın, şampiyonluk kupasını, haksız ambargoların uygulandığı ülkemize getirmesi, daha bir anlamlı ve önemlidir. Tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni sevince boğan büyük başarıdan dolayı, başta, bu yola yüreğini koyarak gençleri cesaretlendiren YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel olmak üzere, kadın basketbol oyuncularını, antrenörleri ve tüm teknik ekip ile YDÜ ailesini kutluyor, yeni hedeflerinde başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner158

banner34

banner75

banner88

banner104